Danteofsparda Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 Açık liseye mi geçmeliyim yoksa MESEM'e mi? Hangisi hayatımda daha kolay olur?
ValiantBenz Picopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600 Corsair 2 TB M2 SSD Deepcool LE500-MARRS Cinsiyet Erkek Meslek Asus Özel Servis Stajyer 9 Eylül 2024 #2 Açık lisede çok bir şey öğrenemezsin ama MESEM'de hem iş hakkında eğitim + okulda eğitim alırsın
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 2 Çözümler 19 9 Eylül 2024 #3 Kolaylıktan kastın gitmemek mi? MESEM de bildiğim kadarıyla haftanın belirli günleri okula gidiyorsun.
Kolaylıktan kastın gitmemek mi? MESEM de bildiğim kadarıyla haftanın belirli günleri okula gidiyorsun.
Danteofsparda Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #4 gods of 999 dedi: Kolaylıktan kastın gitmemek mi? MESEM de bildiğim kadarıyla haftanın belirli günleri okula gidiyor Genişletmek için tıkla... Kolaylıktan kastığım şu yani hangisi daha az yorar hangisi daha rahat yani onu demek istedim
gods of 999 dedi: Kolaylıktan kastın gitmemek mi? MESEM de bildiğim kadarıyla haftanın belirli günleri okula gidiyor Genişletmek için tıkla... Kolaylıktan kastığım şu yani hangisi daha az yorar hangisi daha rahat yani onu demek istedim
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 2 Çözümler 19 9 Eylül 2024 #5 Danteofsparda dedi: Kolaylıktan kastığım şu yani hangisi daha az yorar hangisi daha rahat yani onu demek istedim Genişletmek için tıkla... Açık lise tabii ki hiçbir yere gitmiyorsun ders görmüyorsun zamanı gelince sınavlarına giriyorsun.
Danteofsparda dedi: Kolaylıktan kastığım şu yani hangisi daha az yorar hangisi daha rahat yani onu demek istedim Genişletmek için tıkla... Açık lise tabii ki hiçbir yere gitmiyorsun ders görmüyorsun zamanı gelince sınavlarına giriyorsun.
EddardStark1 Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #6 Açık lise daha rahat. Danteofsparda dedi: Kolaylıktan kastığım şu yani hangisi daha az yorar hangisi daha rahat yani onu demek istedim. Genişletmek için tıkla...
Açık lise daha rahat. Danteofsparda dedi: Kolaylıktan kastığım şu yani hangisi daha az yorar hangisi daha rahat yani onu demek istedim. Genişletmek için tıkla...
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #7 Danteofsparda dedi: Açık liseye mi geçmeliyim yoksa MESEM'e mi? Hangisi hayatımda daha kolay olur? Genişletmek için tıkla... Açık lise sadece sınavlara gireceksin bence çok daha iyi ve rahat.
Danteofsparda dedi: Açık liseye mi geçmeliyim yoksa MESEM'e mi? Hangisi hayatımda daha kolay olur? Genişletmek için tıkla... Açık lise sadece sınavlara gireceksin bence çok daha iyi ve rahat.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.523 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Eylül 2024 #8 Danteofsparda dedi: Açık liseye mi geçmeliyim yoksa MESEM'e mi? Hangisi hayatımda daha kolay olur? Genişletmek için tıkla... MESEM de asgari ücretinin yarısını alıyorsun okulla neredeyse alakan yok.
Danteofsparda dedi: Açık liseye mi geçmeliyim yoksa MESEM'e mi? Hangisi hayatımda daha kolay olur? Genişletmek için tıkla... MESEM de asgari ücretinin yarısını alıyorsun okulla neredeyse alakan yok.
Danteofsparda Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #9 gods of 999 dedi: Açık lise tabii ki hiçbir yere gitmiyorsun ders görmüyorsun zamanı gelince sınavlarına giriyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben şuan meslek lisesindeyim diyelim açığa geçtim haftasonu felan o meslek dersini felan görmeyeceğim dimi? Yada haftanın herhangi bir gününde
gods of 999 dedi: Açık lise tabii ki hiçbir yere gitmiyorsun ders görmüyorsun zamanı gelince sınavlarına giriyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben şuan meslek lisesindeyim diyelim açığa geçtim haftasonu felan o meslek dersini felan görmeyeceğim dimi? Yada haftanın herhangi bir gününde
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #10 GhostOps dedi: MESEM de asgari ücretinin yarısını alıyorsun okulla neredeyse alakan yok. Genişletmek için tıkla... MESEM'de rahat 3 gün iş 2 gün okul diye biliyorum Total'de 12 gün 5-6 bin lira Danteofsparda dedi: Ben şu an meslek lisesindeyim diyelim açığa geçtim hafta sonu falan o meslek dersini falan görmeyeceğim değil mi? Ya da haftanın herhangi bir gününde. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece sınavlara giriyorsun şöyle düşün okul var ama gitmiyorsun sınavlara gidiyorsun.
GhostOps dedi: MESEM de asgari ücretinin yarısını alıyorsun okulla neredeyse alakan yok. Genişletmek için tıkla... MESEM'de rahat 3 gün iş 2 gün okul diye biliyorum Total'de 12 gün 5-6 bin lira Danteofsparda dedi: Ben şu an meslek lisesindeyim diyelim açığa geçtim hafta sonu falan o meslek dersini falan görmeyeceğim değil mi? Ya da haftanın herhangi bir gününde. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece sınavlara giriyorsun şöyle düşün okul var ama gitmiyorsun sınavlara gidiyorsun.