GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.523 Makaleler 1 Çözümler 5 9 Eylül 2024 #11 Xhaka dedi: MESEM'de rahat 3 gün iş 2 gün okul diye biliyorum Total'de 12 gün 5-6 bin lira. Hayır sadece sınavlara giriyorsun şöyle düşün okul var ama gitmiyorsun sınavlara gidiyorsun. Genişletmek için tıkla... Fabrikada çalışıyorsun kendin iş arıyorsun MESEM okulla bir ilgisi yok yani.
Xhaka dedi: MESEM'de rahat 3 gün iş 2 gün okul diye biliyorum Total'de 12 gün 5-6 bin lira. Hayır sadece sınavlara giriyorsun şöyle düşün okul var ama gitmiyorsun sınavlara gidiyorsun. Genişletmek için tıkla... Fabrikada çalışıyorsun kendin iş arıyorsun MESEM okulla bir ilgisi yok yani.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 2 Çözümler 19 9 Eylül 2024 #12 Danteofsparda dedi: Ben şu an meslek lisesindeyim diyelim açığa geçtim hafta sonu falan o meslek dersini falan görmeyeceğim değil mi? Ya da haftanın herhangi bir gününde Genişletmek için tıkla... Örgün eğitim ile bağın kesiliyor dostum hiçbir yere gitmene gerek kalmıyor sadece sınavlara katılıyorsun o kadar.
Danteofsparda dedi: Ben şu an meslek lisesindeyim diyelim açığa geçtim hafta sonu falan o meslek dersini falan görmeyeceğim değil mi? Ya da haftanın herhangi bir gününde Genişletmek için tıkla... Örgün eğitim ile bağın kesiliyor dostum hiçbir yere gitmene gerek kalmıyor sadece sınavlara katılıyorsun o kadar.
ZeusXQW Femtopat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #13 Xhaka dedi: MESEM'de rahat 3 gün iş 2 gün okul diye biliyorum Total'de 12 gün 5-6 bin lira. Hayır sadece sınavlara giriyorsun şöyle düşün okul var ama gitmiyorsun sınavlara gidiyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben de düşünüyorum MESEM fakat bazı Technopat başlıklarında kötü gibi söylemler var.
Xhaka dedi: MESEM'de rahat 3 gün iş 2 gün okul diye biliyorum Total'de 12 gün 5-6 bin lira. Hayır sadece sınavlara giriyorsun şöyle düşün okul var ama gitmiyorsun sınavlara gidiyorsun. Genişletmek için tıkla... Ben de düşünüyorum MESEM fakat bazı Technopat başlıklarında kötü gibi söylemler var.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #14 ZeusXQW dedi: Ben de düşünüyorum MESEM fakat bazı Technopat başlıklarında kötü gibi söylemler var. Genişletmek için tıkla... Anadolu liselerinde kötü olabiliyor bu şekilde yaklaşılmamalıdır.
ZeusXQW dedi: Ben de düşünüyorum MESEM fakat bazı Technopat başlıklarında kötü gibi söylemler var. Genişletmek için tıkla... Anadolu liselerinde kötü olabiliyor bu şekilde yaklaşılmamalıdır.
ZeusXQW Femtopat Katılım 11 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #15 Xhaka dedi: Anadolu liselerinde kötü olabiliyor bu şekilde yaklaşılmamalıdır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam haklısınız ama mesela yaz tatili yokmuş mesem öğrencilerine, veya okulun tatil olduğu günler yani özel günlerde falan iş yeri tatil vermiyorsa zorunlu olarak gitmemiz gerekiyor.
Xhaka dedi: Anadolu liselerinde kötü olabiliyor bu şekilde yaklaşılmamalıdır. Genişletmek için tıkla... Evet hocam haklısınız ama mesela yaz tatili yokmuş mesem öğrencilerine, veya okulun tatil olduğu günler yani özel günlerde falan iş yeri tatil vermiyorsa zorunlu olarak gitmemiz gerekiyor.