Açık lise mi yoksa normal lise mi daha mantıklı?

Kanka eğer o yoldan gitmiceksen diyorsan ben okuyacağım falan geç açığa sistematik çalış.

Dostum arkadaşın şu an üniversite mi lise mi? Eğer hala lise öğrencisi ise erasmustan red yemesi normaldir çünkü lisede yapılan erasmuslar için örgün eğitim veren bir okulda olmak gerekiyor ama lisede açığa geçip üniversite erasmus yapmak isteyen yapabilir açık lise etkilemez. Heryerde de böyle yazıyor.
Üniversite kanka

Dostum arkadaşın şu an üniversite mi lise mi? Eğer hala lise öğrencisi ise Erasmus'tan red yemesi normaldir çünkü lisede yapılan Erasmus'lar için örgün eğitim veren bir okulda olmak gerekiyor ama lisede açığa geçip üniversite Erasmus yapmak isteyen yapabilir açık lise etkilemez. Heryerde de böyle yazıyor.

Erasmus gibi bir düşüncem yok.

Kanka eğer o yoldan gitmiceksen diyorsan ben okuyacağım falan geç açığa sistematik çalış.

Üniversite kanka.

Üniversite düşünmüyorum.

Ya ben okulu seven birisi değilim aslında ama derslerim kötü değildi bilemiyorum şimdi açık lise ile meslek lisesi diploması arasında ne gibi farkları vardır ona göre geçeceğim açığa ya da normal okula şu an çıraklık eğitimi görüyorum okumak istedim.
Sorunuza cevap olarak attığım videoyu 5.48'den itibaren izlerseniz cevap alabilirsiniz sorunuza.

Yine de bence okumak istiyorsanız fabrikada çalışma hedefi koymayın bence kendinize hatta üniversiteye de gidin imkanınız varsa. En azından 2 yıllık bir bölümden mezun olsanız bile iyidir sizin için.

Bende çok kararsızım aslında şu an yaptığım işe devam edersem motorlu araçlar bölümünde kalfalık ve ustalık belgem olacak iş yeri açma belgem ama ben daha çok masa başı bir iş düşünüyorum fabrika yerine.

Bende çok kararsızım aslında şu an yaptığım işe devam edersem motorlu araçlar bölümünde kalfalık ve ustalık belgem olacak iş yeri açma belgem ama ben daha çok masa başı bir iş düşünüyorum fabrika yerine.

Ama üniversite şart gibi.

Ama üniversite şart gibi.
Aslında değişiklik olmazsa ortaöğretim KPSS sınavına da girebilir,kazanırsanız devlet dairelerinde memur olabilirsiniz. Üniversite okumanıza gerek kalmaz.

Aslında değişiklik olmazsa ortaöğretim KPSS sınavına da girebilir,kazanırsanız devlet dairelerinde memur olabilirsiniz. Üniversite okumanıza gerek kalmaz.
Sınav çift yıllarda yapılıyor genelde. Yani 2026-28-30'da şartları sağlarsanız sınava girebilirsiniz bir ihtimal.

Kanka Erasmus açıkta yanıyor söyleyeyim bir arkadaşın ki yandı.

Kanka arkadaşın ki daha yeni yandı gözünü seveyim.

Erasmus hayalin yoksa geç açığa.

Kanka yurt dışında ki okul kabul etmemiş örgün eğitim görmediği için. Kanka okuldan hoca söyledi dil öğrencisiyim bir de o yüzden bende geçmedim. Yurt dışında açık lise bizim gibi değil sıkıntılı tipler oluyor.
ERASMUS ile açığın alakası yok.
AÖF okuyorsa gidemez. Ya da lisede öyle bir şey yapacaksa gidemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı