Kanka eğer o yoldan gitmiceksen diyorsan ben okuyacağım falan geç açığa sistematik çalış.

Üniversite kanka

Erasmus gibi bir düşüncem yok.

Kanka eğer o yoldan gitmiceksen diyorsan ben okuyacağım falan geç açığa sistematik çalış.

Üniversite kanka.

Üniversite düşünmüyorum.

Sorunuza cevap olarak attığım videoyu 5.48'den itibaren izlerseniz cevap alabilirsiniz sorunuza.

Yine de bence okumak istiyorsanız fabrikada çalışma hedefi koymayın bence kendinize hatta üniversiteye de gidin imkanınız varsa. En azından 2 yıllık bir bölümden mezun olsanız bile iyidir sizin için.

Bende çok kararsızım aslında şu an yaptığım işe devam edersem motorlu araçlar bölümünde kalfalık ve ustalık belgem olacak iş yeri açma belgem ama ben daha çok masa başı bir iş düşünüyorum fabrika yerine.

Ama üniversite şart gibi.

Aslında değişiklik olmazsa ortaöğretim KPSS sınavına da girebilir,kazanırsanız devlet dairelerinde memur olabilirsiniz. Üniversite okumanıza gerek kalmaz.

Aslında değişiklik olmazsa ortaöğretim KPSS sınavına da girebilir,kazanırsanız devlet dairelerinde memur olabilirsiniz. Üniversite okumanıza gerek kalmaz.
Sınav çift yıllarda yapılıyor genelde. Yani 2026-28-30'da şartları sağlarsanız sınava girebilirsiniz bir ihtimal.

Kanka Erasmus açıkta yanıyor söyleyeyim bir arkadaşın ki yandı.

Kanka arkadaşın ki daha yeni yandı gözünü seveyim.

Erasmus hayalin yoksa geç açığa.

ERASMUS ile açığın alakası yok.
AÖF okuyorsa gidemez. Ya da lisede öyle bir şey yapacaksa gidemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…