Açık lise nasıl işler?

pixiegirl

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar açık liseye yeni kayıt oldum ama ders seçimi yaparken derslerin yanında fizik 2, fizik 3 gibi sayılar yazıyor. Bu sayılar ne anlama geliyor ve toplam kaç ders seçmemiz gerekiyor? Dönem kredimiz en fazla ne kadar olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sınıf derecesine göre onlar detaylı olarak @333365 hocam sizi aydınlatır.

Açık liseye nasıl kayıt oldun peki ben de onu arastiriyorum.

Reis derslerin yanındaki sayılar şöyle Eğer bir dersi 3 sınavda da geçemezsen o dersten muaf oluyorsun. 3. Dönem sınavları 22 Temmuzda fakat 18 yaş ve üzeri sadece 3. dönem sınavlarına girebiliyor diye biliyorum. Derslerin kredileri var 18 yaşından büyüksen dönem şartı aranmaksızın 170 kredin varsa açık liseden mezun olursun. Başka sorun varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışabilirim. Aramıza hoşgeldin ^_^.
1-2 Lise 1 Konuları
3-4 Lise 2 Konuları
5-6 Lise 3 Konuları
7-8 Lise 4 Konuları

Okulla falan hiç muhatap olmadan yapabiliyor musun bunu bilmiyordum yarın ben de halk eğitime gideyim ona göre. Dilekce vs. isteniyor mu?

Benim bu soruma da cevap verebilir misin arkadaştan yanıt alamadım da.

Benim bu soruma da cevap verebilir misin arkadaştan yanıt alamadım da.
Kaç yaşındasın ? 18 yaş üstünde çok basit ama hala liseye vs gidiyorken açığa geçmek sıkıntı. Halk eğitimle konuşmalısın onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…