FqsScript Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 333365 dedi: İsterseniz açık liseye gidebilirsiniz. Kafanıza açık lise ile alakalı takılan soru olursa konu açıp beni etiketlemeniz yeterli, yardım ederim. Genişletmek için tıkla... Açık lise nasıl hocam?
333365 dedi: İsterseniz açık liseye gidebilirsiniz. Kafanıza açık lise ile alakalı takılan soru olursa konu açıp beni etiketlemeniz yeterli, yardım ederim. Genişletmek için tıkla... Açık lise nasıl hocam?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 22 Temmuz 2024 #2 Merhaba. Açık liseye okula gitmeden sadece sınavdan sınava gidiyorsunuz, sınavlarına evde kendiniz çalışıyorsunuz. Sınavları da oldukça basit oluyor.
Merhaba. Açık liseye okula gitmeden sadece sınavdan sınava gidiyorsunuz, sınavlarına evde kendiniz çalışıyorsunuz. Sınavları da oldukça basit oluyor.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.211 Çözümler 98 22 Temmuz 2024 #3 İyidir bende açıktan bitirmiştim. Meslek ve düz lise gibi seçim yapabiliyor eğer mesleki okula gidersek akşam vaktinde okula gidip meslek derslerine girmemiz gerekiyordu. Ben sonradan düze geçip derslere katılmadan geçmiştim.
İyidir bende açıktan bitirmiştim. Meslek ve düz lise gibi seçim yapabiliyor eğer mesleki okula gidersek akşam vaktinde okula gidip meslek derslerine girmemiz gerekiyordu. Ben sonradan düze geçip derslere katılmadan geçmiştim.