Açık lise nasıldır?

228522

Kilopat
Makaleler
4
Haber etmek istedim, kayıtları başladı. İlk dönem bitişi açık liseye geçebilirsin.
Açık lise kötü mü hocam? Bana çok zor geliyor okul. Açık liseye geçen biri ne gibi sorunlarla karşılaşabilir?

Açık lise kötü mü hocam? Bana çok zor geliyor okul. Açık liseye geçen biri ne gibi sorunlarla karşılaşabilir?

Eğer 12.sınıf değilsen açık liseyi tavsiye etmem.

Aslında karşılaşabileceğin tek sorun ders çalışmamak olur eğer ders çalışma bilinci yoksa okulda da çalışmazsın zaten. Kat kat daha faydalıdır açık lise. Sınıf fark etmez.

Hocam ben sağlık lisesi okuyorum saçma sapan dersler var 9.sınıfım ve latinceleri ezberlemek zorluyor 9.sınıfım önerir misin?

Okul daha iyi. Derslerde en iyisi olmak zorunda değilsin bu yüzden dersi derste dinlemek yeterli olur. Açık liseye geçince çalışmayı kesersin. Okulda arkadaşlar falan çevrenin tadını çıkar 9.sınıfın.

Hocam herkes ergen ergen hareketler yapıp duruyor açık lise + dershane yapıp kendi düzenimi kurucağımı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…