Açık lise, normal liselerden daha mı zor?

batuhanvardar

Decapat
Daha fazla  
Meslek lisesinde okuyorum. Sınıfta kalma ihtimalim var kalırsam açığa geçme düşüncem var. Sınavları falan daha kolay mı veyahut da daha mı zor veya aynı mı?
Kolaysa geçmeyi düşünüyorum zaten şu an okuduğum mesleğimden memnun değilim. Meslek olmaması sıkıntı yaratmaz.

Meslek lisesinde okuyorum. Sınıfta kalma ihtimalim var kalırsam açığa geçme düşüncem var. Sınavları falan daha kolay mı veyahut da daha mı zor veya aynı mı?
Kolaysa geçmeyi düşünüyorum zaten şu an okuduğum mesleğimden memnun değilim. Meslek olmaması sıkıntı yaratmaz.

Çıkmış sorulara çalış geç.

Ve bir de sistem nasıl mesela kaç dersten kalma hakkım var onları da anlatır mısınız?

Çalışırsan kolay, eskisi gibi dijitalden olmuyor ama çıkmış sorular çıkıyor o yüzden çıkmış soruları çözersen geçersin.

Ve bir de sistem nasıl mesela kaç dersten kalma hakkım var onları da anlatır mısınız?

Kankam, zor… 2 senedir okuyorum. Eğer ki benim gibi sınavlardan kalırsan, diploma alman gecikir. Bir yılda zaten 3 sınav oluyor, çok az. Meslek lisesinde okuduğuna göre derslerin çok iyi değildir; ben de senin gibiydim. O yüzden okulu bıraktım, açığa geçtim.

İnsanlar dedi ki: “Motive ol, yaşıtlarından hızlı bitirirsin.” Lan bu gidişle 2030 mezunuyum aw… O zaman aldığım diplomanın bir önemi olmaz dedim, ben de komple bıraktım. Seneye işe gireceğim, reşit olayım diye bekliyorum.

Bir sene daha okumanı tavsiye ederim. Eğer bu sefer bir daha kalırsan, o zaman açığa geç.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı