Açık lise okuyanlar ders durumlarınız nasıl?

metin2oynuyorum

Hectopat
Makaleler
3
Açık lise okuyan dostlarım konu anlatımlarınız, dersleriniz bitti mi?
Sınav zamanı yaklaştı neredeyse
Online devam eder mi sizce?

Hocam bundan sonraki sene de Online olur sonra yavaş yavaş fiziksele geçirirler diye düşünüyorum. Şu anda 10. Sınıfım (4. Dönem) ve bu sınav bittikten sonra 11. sınıf AYT sayısal çalışmaya başlayacağım. Yaşıtlarıma göre birkaç ay öndeyim gibi Eğer açığa geçmek ile geçmemek arasında olan arkadaşlarım bu konuya bakıyorlarsa yorumlarımı belirtmek isterim; Açığa geçmek benim için iyi bir tercih oldu okul hayatım boyunca zorbalığa kanatlanamadım. Açığa geçmem sayesinde hem kalitesiz tiplerden kurtuldum hem de kendime daha çok zaman ayırdım. Ders çalışma konusunda günde 1 saat ya çalışıyorum ya çalışmıyorum buna rağmen okuldan daha çok verim alıyorum. Sınava girecek herkese başarılar dilerim.

9 da sınıfta kaldım. 10'u bitirip açığa geçtim 2 sinavda sınıfta kalmamış gibi mezun oldum. Benim her konu bitti başgan.

Hakkımızda hayırlısı inşallah hocam.
Zorunlu dersinizi 0 yapmaya bakın sadece Zaten seçmeliler ile vs. kredi zaten toplanabiliyor.
Nereden ders çalışıyorsunuz hocam konu anlatımı vs.
Kaç krediniz vs. var hocam?

9 da sınıfta kaldım. 10'u bitirip açığa geçtim 2 sinavda sınıfta kalmamış gibi mezun oldum. Benim her konu bitti başgan.
Hayırlı olsun hocam
Sınavlara nasıl çalıştınız?

Bu şekilde. Ders olarak matematik ile fiziği babam ile çalışıyorum geri kalanını kendim hallediyorum hocam tonguçun 10. sınıf 2. dönem sınava hazırlık dersleri var örgün için anlatıyor ama yine de işimi görüyor. Hiç kitap okumakla uğraşmıyorum mesela kimyada 1.5 sayfa not aldım koskoca 1 dönem için ve yetiyor Çok kafaya takmaya gerek yok verimli çalışınca her şey oluyor.

Kredi iyi hocam, 28 zorunlu dersi bitirmeye çalışın
Başarılar..

Açık öğretimde okuyan 12. sınıflar gerçekten 10-12 saat tam verim ile çalışabiliyor mu çok merak ediyorum.

Açık öğretimde okuyan 12. sınıflar gerçekten 10-12 saat tam verim ile çalışabiliyor mu çok merak ediyorum.

Hocam 10-12 saat çalışmak nedir? Hangi insanın enerjisi yetiyor buna? Tamam sıralama kasıyorlar falan da 12 saat çalışınca son 6 saat kafa diye bir şey kalmaz ki yeni şeyler öğrenemezsin yani. (Eğer evde aile sorun çıkarmıyorsa açığa geçenler çok rahat ders çalışabilir belirteyim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…