Açık lise okuyup işte çalışmak mantıklı mıdır?

metin2oynuyorum

Hectopat
Makaleler
3
Fikir danışmak istiyorum.
Okul mu daha iyidir yoksa, açık liseye yazılıp bir işte çalışmak mı?
Siz olsanız nasıl bir yol izlersiniz?
Ve sınavlar bu sene de online olur mu okuyanlar varsa bilginiz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum asla okulu boşlama. Açığa geçersen anladığım kadarıyla dersleri de boşlayacaksın. En azından elinde güzel bir üniversiteden diploma olsun.

Lise bittikten sonra ne yapacağınıza bağlı. Üni okuyacaksanız sakın işe falan girmeyin. Üniversiteden başka planlarınız varsa mantıklı.

İşe falan girme okula odaklan. Ne maaşını tam alabilirsin ne sigortanı yaparlar sefil olursun. Tecrübeli değilsin diye keyfe keder işler yaptırırlar hakkını da vermezler ruhen harcandığını hissedersin hayat motivasyonun kaybolur, okumak bile içinden gelmez.

+ çalışsam bile ders çalışacak vaktim olmayacak değil mi arkadaşlar?

+ çalışsam bile ders çalışacak vaktim olmayacak değil mi arkadaşlar?
Tabii ki. Vakitten ziyade haliniz olmaz hocam. Kafa kaldırmaz. Bir kapasitesi var yani.

Ayrıca online olur mu kısmını kimse bilmiyor şu anlık. Öyle şeyler dönüyor ama kimsenin dediğine aldanmamak lazım.

Tabii ki. Vakitten ziyade haliniz olmaz hocam. Kafa kaldırmaz. Bir kapasitesi var yani.

Ayrıca online olur mu kısmını kimse bilmiyor şu anlık. Öyle şeyler dönüyor ama kimsenin dediğine aldanmamak lazım.
tabi ki.

Lise bittikten sonra ne yapacağınıza bağlı. Üni okuyacaksanız sakın işe falan girmeyin. Üniversiteden başka planlarınız varsa mantıklı.
hocam siz açık lise mi okuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…