Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #1 Açık lise eğitim durumum donuk/pasif olarak gösteriliyor. Sürücü kursuna ve ehliyete gidebilir miyim? 18 yaşındayım.
Açık lise eğitim durumum donuk/pasif olarak gösteriliyor. Sürücü kursuna ve ehliyete gidebilir miyim? 18 yaşındayım.
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 19 Aralık 2022 #2 Diploman yoksa gidemezsiniz diye biliyorum.
rıdemistaken Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 343 Çözümler 4 Yer Ankara 19 Aralık 2022 #3 Sefaagook dedi: Açık lise eğitim durumum donuk/pasif olarak gösteriliyor. Sürücü kursuna ve ehliyete gidebilir miyim? 18 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Öğrenci belgeni de aldıklarından dolayı pasif olarak gözükürseniz alamıyorsunuz galiba. Sürücü kursunu arayıp sorabilirsiniz.
Sefaagook dedi: Açık lise eğitim durumum donuk/pasif olarak gösteriliyor. Sürücü kursuna ve ehliyete gidebilir miyim? 18 yaşındayım. Genişletmek için tıkla... Öğrenci belgeni de aldıklarından dolayı pasif olarak gözükürseniz alamıyorsunuz galiba. Sürücü kursunu arayıp sorabilirsiniz.
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2022 #4 rıdemistaken dedi: Öğrenci belgeni de aldıklarından dolayı pasif olarak gözükürseniz alamıyorsunuz galiba. Sürücü kursunu arayıp sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Donuk olarak nasıl olur peki?
rıdemistaken dedi: Öğrenci belgeni de aldıklarından dolayı pasif olarak gözükürseniz alamıyorsunuz galiba. Sürücü kursunu arayıp sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Donuk olarak nasıl olur peki?
rıdemistaken Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 343 Çözümler 4 Yer Ankara 19 Aralık 2022 #5 Sefaagook dedi: Donuk olarak nasıl olur peki? Genişletmek için tıkla... Yine aynı şey geçerli olur büyük ihtimalle.
Sefaagook dedi: Donuk olarak nasıl olur peki? Genişletmek için tıkla... Yine aynı şey geçerli olur büyük ihtimalle.