Merhaba, bende sadece bu yer görünüyor. Kredi kısmında kredim artmamış ama kalan zorunlu ders sayısı 1 kaldım mı kaldıysam ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Lise son sınıf öğrencisiyken açık liseye geçmiştim.
Merhaba, bende sadece bu yer görünüyor. Kredi kısmında kredim artmamış ama kalan zorunlu ders sayısı 1 kaldım mı kaldıysam ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Lise son sınıf öğrencisiyken açık liseye geçmiştim.
Merhaba, yaşım profilimde yazdığı gibi 18. 11. sınıfta mezun olabiliyor muyum? Açık öğretim sınavlarına girdim ve notlarıma bakacaktım fakat siteye girmeye çalıştığımda bunu gördüm, başta diploma yazısını görünce mezun oldum sandım fakat büyük ihtimalle karne, araştırdığımda birkaç şey gördüm...
Birkaç gün önce giriş yaptığımda sınav bilgilerini görebiliyordum ve kredim yükselmişti. Şimdi tekrardan giriş yaptım, ama sınav sonuçlarına ulaşamadım, kredi duruyor ama.
Sadece bir tane zorunlu dersiniz kalmış. Yani 170 kredi üstü olup, bu zorunlu ders sayısı ise 0 olursa mezun oluyorsunuz. 18'den gün almanız yeterlidir.
Sadece bir tane zorunlu dersiniz kalmış. Yani 170 kredi üstü olup, bu zorunlu ders sayısı ise 0 olursa mezun oluyorsunuz. 18'den gün almanız yeterlidir.