myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 14 Mayıs 2023 #11 frank castle6 dedi: Tekrar kayıt filan olmam gerekiyor mu ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Evet, o zorunlu dersinizi de almak için yeniden kayıt yaptırmanız gerekiyor.
frank castle6 dedi: Tekrar kayıt filan olmam gerekiyor mu ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Evet, o zorunlu dersinizi de almak için yeniden kayıt yaptırmanız gerekiyor.
frank castle6 Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #12 myswagnotusual dedi: Evet, o zorunlu dersinizi de almak için yeniden kayıt yaptırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kayıt tarihleri hangi günler bilginiz var mı? İnternetten kayıt olunuyor mu?
myswagnotusual dedi: Evet, o zorunlu dersinizi de almak için yeniden kayıt yaptırmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kayıt tarihleri hangi günler bilginiz var mı? İnternetten kayıt olunuyor mu?
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 15 Mayıs 2023 #13 frank castle6 dedi: Kayıt tarihleri hangi günler bilginiz var mı? İnternetten kayıt olunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla internetten kayıt olunmuyor. Bölgenizdeki halk eğitimlerden birine gitmeniz gerekiyor. Kayıt günü bilgisi ise aol.meb.gov.tr adresinde yazıyor. Öne çıkarılan görsellerden inceleyebilirsiniz.
frank castle6 dedi: Kayıt tarihleri hangi günler bilginiz var mı? İnternetten kayıt olunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla internetten kayıt olunmuyor. Bölgenizdeki halk eğitimlerden birine gitmeniz gerekiyor. Kayıt günü bilgisi ise aol.meb.gov.tr adresinde yazıyor. Öne çıkarılan görsellerden inceleyebilirsiniz.
hayalbaz88 Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #14 Sınav sonuçlarına bakmak için sisteme giriş yaptığımda bu ekranla karşılaşıyorum. Sınavları verip mezun mu olmuşum yani? Dosya Ekleri IMG_20250119_105516.jpg 85,5 KB · Görüntüleme: 22
Sınav sonuçlarına bakmak için sisteme giriş yaptığımda bu ekranla karşılaşıyorum. Sınavları verip mezun mu olmuşum yani?
3x3 Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 801 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #15 hayalbaz88 dedi: Sınav sonuçlarına bakmak için sisteme giriş yaptığımda bu ekranla karşılaşıyorum. Sınavları verip mezun mu olmuşum yani? Genişletmek için tıkla... Öyle anlaşılıyor gibi. Kesin bilgi için konu açmanızı tavsiye ederim. Hayırlı olsun, tebrik ederim.
hayalbaz88 dedi: Sınav sonuçlarına bakmak için sisteme giriş yaptığımda bu ekranla karşılaşıyorum. Sınavları verip mezun mu olmuşum yani? Genişletmek için tıkla... Öyle anlaşılıyor gibi. Kesin bilgi için konu açmanızı tavsiye ederim. Hayırlı olsun, tebrik ederim.