furkanankara Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Açık lise sınavı için sınav ücretini nereden yatırabilirim?
russianbear Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Bankaların mobil uygulamalarından ya da ATM'lerden yatırabilirsin. Artı 0 Eksi
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Ödeme Servisi adresinden veya ATM'lerden. Artı 0 Eksi
KS KS furkanankara Centipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #4 russianbear dedi: Bankaların mobil uygulamalarından ya da ATM'lerden yatırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Her hangi bir ödeme yapmadım ama sisteme girdiğimde sınav yerim açıklanmış yinede ödeme gerekiyor mu Artı 0 Eksi
russianbear dedi: Bankaların mobil uygulamalarından ya da ATM'lerden yatırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Her hangi bir ödeme yapmadım ama sisteme girdiğimde sınav yerim açıklanmış yinede ödeme gerekiyor mu
3x3 Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 803 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #5 Kayıt yenileme ücreti adı altında aldıkları para zaten sınav ücreti olarak alınıyor. Ayriyeten sınav ücreti yatırmanıza gerek yok, başarılar. Artı 0 Eksi
Kayıt yenileme ücreti adı altında aldıkları para zaten sınav ücreti olarak alınıyor. Ayriyeten sınav ücreti yatırmanıza gerek yok, başarılar.