Çözüldü Açık lise sınav ücreti var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MarkusRuhl

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba internette böyle bir yazıya rastladım 21-22 Aralık'ta yapılacak açık lise sınavları için bir ücret yatiracak mıyım halk egitimde bir şey söylenmemişti. Sınav katılım ücreti.
Sınav katılım ücreti 250 TL'dir.
Sınav katılım ücreti ve işlem basamakları.
Öğrenci adayları; sınav katılım ücreti olan 250 TL'yi T.C. Millî Eğitim Bakanlığı Ödeme Servisi
Adresinden tüm bankaların banka veya kredi kartı ile ödeyebilir.
Ayrıca Ziraat Bankası, vakıflar bankası ve halk bankası'nın mobil veya internet.
Bankacılığı sistemi üzerinden ya da bu bankaların ATM'lerinden T.C. Kimlik numaraları.
İle MEB destek hizmetleri genel müdürlüğü.
Hesabına yatıracaklardır. Sınav katılım ücretinin yatırıldığına dair belge muhafaza.
Edilecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@MarkusRuhl, açık lisede bir sınav demek, bir dönem demektir. Kayıt olurken dönem ücreti ödüyorsunuz, onun dışında başka bir ücret ödemenize gerek yok. Her bir dönem de bir sınav yılı demektir.
Hocam benim babam da açık öğretim lise okurken kredi sınavları için ücret ödüyordu dönem ücreti bu sınavların kesin vardır. ATM lerden yada mobil uygulamalardan yapılıyor onlar. Zaten ücretsiz olmasını düşünmek hata kesin para alırlar.

Hocam benim babam da açık öğretim lise okurken kredi sınavları için ücret ödüyordu dönem ücreti bu sınavların kesin vardır. ATM'lerden ya da mobil uygulamalardan yapılıyor onlar. Zaten ücretsiz olmasını düşünmek hata kesin para alırlar.

Kayıt olurken 300 lira odedik onun harici bir odeme soylenmedi bize.

Halk eğitimi aradım sınav ücreti yokmuş.

Son düzenleme:
@MarkusRuhl, açık lisede bir sınav demek, bir dönem demektir. Kayıt olurken dönem ücreti ödüyorsunuz, onun dışında başka bir ücret ödemenize gerek yok. Her bir dönem de bir sınav yılı demektir.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı