hazernag
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
İlk sorum, her adaya 100 dk süre veriliyormuş. Ben sınavımı bitirdiğimde çıkabiliyor muyum yoksa sınav odasında beklemek mi zorundayım? Komik gelebilir fakat ehliyet sınavında sınavı bitirdiğimiz gibi çıkabiliyoruz.
İkinci sorum da 10 sorudan kaç doğru yapmamız gerekiyor dersi geçmek için?
Son sorum da yanlışlar doğruları götürüyor mu?
Sınavı bitimine 30 dakika kala sınavdan çıkış yapabiliyormuşuz. Fakat son 15 dakika kala çıkış yapamıyormuşuz sınavın bitmesini beklememiz gerekiyormuş
10 sorudan 5 soruyu geçsek yeterliymiş. Sınavı geçmek için 50 puan gerekiyormuş bu da 5 soruyu doğru yaparsak geçebileceğimiz anlamına geliyor.
Yanlışlar doğruyu götürmüyormuş.
Ayrıca, sınavlar ücretsizmiş. Kayıt parasını yatırıp, kaydınızı yenilediyseniz veya oluşturduysanız, sistemde de öğrenci durumunuz aktif olarak gözüküyorsa ücretsiz şekilde sınavlara girebilirsiniz.
Meb müşteri hizmetlerini aradım ve durum şöyle:İlk sorum, her adaya 100 dk süre veriliyormuş. Ben sınavımı bitirdiğimde çıkabiliyor muyum yoksa sınav odasında beklemek mi zorundayım? Komik gelebilir fakat ehliyet sınavında sınavı bitirdiğimiz gibi çıkabiliyoruz.
Sınavı bitimine 30 dakika kala sınavdan çıkış yapabiliyormuşuz. Fakat son 15 dakika kala çıkış yapamıyormuşuz sınavın bitmesini beklememiz gerekiyormuş

10 sorudan 5 soruyu geçsek yeterliymiş. Sınavı geçmek için 50 puan gerekiyormuş bu da 5 soruyu doğru yaparsak geçebileceğimiz anlamına geliyor.
Yanlışlar doğruyu götürmüyormuş.
Ayrıca, sınavlar ücretsizmiş. Kayıt parasını yatırıp, kaydınızı yenilediyseniz veya oluşturduysanız, sistemde de öğrenci durumunuz aktif olarak gözüküyorsa ücretsiz şekilde sınavlara girebilirsiniz.
Son düzenleme: