Açık Lise sınavında Edebiyat dersini boş bırakmak

Üniversite okuyacaksanız diploma notu önemli olabilir. Ama edebiyat dersi ne kadar etkiler onu bilemiyorum. Yüksek puanli kafanızda bir bölüm hedefiniz yoksa. Şu an dediğin gibi kolay derslerle bitirmeye çalışabilirsin.

Amacım olabildiğince yüksek bir diploma notuyla bitirmek hocam. Bu yüzden de düşük bir notla geçmiş sayılmak istemiyorum. Eğer diploma notuma etkisi olmayacaksa rahatlıkla boş bırakıp sonraki dönem verebilirim

@333365 Hocam sizi de etiketleyeyim unutmadan.

Umarım sabah foruma girersin ve görürsün, BENCE yapabildiğin derslere öncelik ver süren kalırsa TDE için ayır ve boş bırakma hiç bir soruyu. (Ben başka bir derste öyle yapacağım) Kalırsan kalırsın, zaten sonraki dönem vermek istiyorsan yanlışlarını görürsün hem.

AMA!
Diploma notu kısmına gelince, sınavdan geçip aldığın puan diplomana yansır, hani TDE geçmek zorundasın ya, geçene kadar deneyip geçince aldığın puan hesaplanır.

Diyelim sınavdan 10 aldın sonra 15 aldın yine geçemedin ama en sonunda geçtin atıyorum 50 aldın onu yazarlar, tekrar giremezsin sınava, ve o yüzden;
eğer sınavda geçer not alacağını düşünüyorsan ama seni tatmin edecek bir puan değilse (5 üzerinden 3 gibi), düşük not alıp geçmektense bu dönemlik kal ikinci dönem çalışarak gir. Hadi ben kaçtı başarılar.

Bilgisi olmayan herkes konuşmuş yahu. Dostum eğer yüksek not alacağını düşünmüyorsan OBP için boş bırakman en doğrusu. Kaldığın dersler OBP etki etmiyor.

Teşekkürler hocam. Amacım tam olarak budur.
Bilgisi olmayan herkes konuşmuş yahu. Dostum eğer yüksek not alacağını düşünmüyorsan OBP için boş bırakman en doğrusu. Kaldığın dersler OBP etki etmiyor.
Çok teşekkürler. Aradığım şey buydu. Herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…