A atakanc23e2e Decapat Katılım 4 Kasım 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Merhaba, ben açık liseye katıldımdı, ben sınavlara hangi gün gireceğim? Nasıl sınav günü seçeceğim, hangi üniteden çıkacak bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2024
Merhaba, ben açık liseye katıldımdı, ben sınavlara hangi gün gireceğim? Nasıl sınav günü seçeceğim, hangi üniteden çıkacak bilen var mı?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 19 Kasım 2024 #2 atakanc23e2e dedi: ben sınavlara hangi gün gireceğim? Genişletmek için tıkla... Sınavları hafta sonu yapılıyor. Aralık ayı içerisinde olur sınavları. atakanc23e2e dedi: Nasıl sınav günü seçeceğim, Genişletmek için tıkla... Sınav günü seçemiyorsunuz, hafta sonu oluyor. atakanc23e2e dedi: hangi üniteden çıkacak bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Verdikleri kitaptaki tüm ünitelerden sorumlusunuz da çıkmış sorular üzerinden çalışmanızı tavsiye ederim. Genelde benzer sorulur.
atakanc23e2e dedi: ben sınavlara hangi gün gireceğim? Genişletmek için tıkla... Sınavları hafta sonu yapılıyor. Aralık ayı içerisinde olur sınavları. atakanc23e2e dedi: Nasıl sınav günü seçeceğim, Genişletmek için tıkla... Sınav günü seçemiyorsunuz, hafta sonu oluyor. atakanc23e2e dedi: hangi üniteden çıkacak bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Verdikleri kitaptaki tüm ünitelerden sorumlusunuz da çıkmış sorular üzerinden çalışmanızı tavsiye ederim. Genelde benzer sorulur.