Çözüldü Açık lise sınavları zor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arandomaccounttt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Açık liseye geçtiğimde (şu an 11. sınıftım) sınav sistemi çok zorlar mı? Mesela düzgün çalışan herkesin yapabileceği sorular mı yoksa derslerden kalma gibi bir durum olur mu? @Park Müdürü Benson (çok teşekkür ederim hocam 🙏🏻)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Açıköğretim lisesinin çıkmış sınav sorularına bakabilirsiniz, sınav soruları oldukça kolay oluyor hatta size açıköğretim lisesi için verilen kitaplardaki tema sonu değerlendirme sorularına ve çıkmış sorular üzerinden çalışırsanız, rahatlıkla geçebileceğiniz sınavlar. Açıköğretim lisesinin müfredatı böyle yıllardır, kolay kolay da değişmez. Rahat olabilirsiniz.
Açıköğretim lisesinin çıkmış sınav sorularına bakabilirsiniz, sınav soruları oldukça kolay oluyor hatta size açıköğretim lisesi için verilen kitaplardaki tema sonu değerlendirme sorularına ve çıkmış sorular üzerinden çalışırsanız, rahatlıkla geçebileceğiniz sınavlar. Açıköğretim lisesinin müfredatı böyle yıllardır, kolay kolay da değişmez. Rahat olabilirsiniz.

Çözüm
Hocam gerçekten çok teşekkür ediyorum, merak ettiğim çoğu konuya ışık tuttunuz, inşallah seneye geçeceğim açığa. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim sağolun : )

Açık öğretim lisesinde 60 yaşındaki teyzede, dede'de okuyor. Çıkmış sınav soruları bakabilirsiniz. Oldukça basittir herkesin yapabileceği tarzdan o soruları yapamayan varsa okuma yazması filan yoktur herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı