darknet Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 10:53 #1 Merhaba şu an 9. sınıfım, açık öğretime kaydoldum. Şu an çalıştığı için ders çalışacak vaktim yok. Bazıları çok zor diyorlar, bazıları çok kolay diyorlar. Sınava giren bir arkadaş varsa sınavın zor mu kolay mı oldunu söyleyebilir mi?
Merhaba şu an 9. sınıfım, açık öğretime kaydoldum. Şu an çalıştığı için ders çalışacak vaktim yok. Bazıları çok zor diyorlar, bazıları çok kolay diyorlar. Sınava giren bir arkadaş varsa sınavın zor mu kolay mı oldunu söyleyebilir mi?
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.266 Çözümler 58 Yer Adana Cumartesi 11:00 #2 Hayır, bence kolay. Ben çıkmışları çözerek girmiştim. Bence kolaydı.
darknet Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 11:03 #3 Ewmirk1 dedi: Hayır, bence kolay. Ben çıkmışları çözerek girmiştim. Bence kolaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam çıkmışlar derken Google de ne yazarsak çıkar bende çözim.
Ewmirk1 dedi: Hayır, bence kolay. Ben çıkmışları çözerek girmiştim. Bence kolaydı. Genişletmek için tıkla... Hocam çıkmışlar derken Google de ne yazarsak çıkar bende çözim.
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.266 Çözümler 58 Yer Adana Cumartesi 11:05 #4 darknet dedi: Hocam çıkmışlar derken Google de ne yazarsak çıkar bende çözim. Genişletmek için tıkla... AÖL Açıköğretim Lisesi Çıkmış Sorular ve Cevaplar - AÖL Soru Bu siteye bakabilirsin.
darknet dedi: Hocam çıkmışlar derken Google de ne yazarsak çıkar bende çözim. Genişletmek için tıkla... AÖL Açıköğretim Lisesi Çıkmış Sorular ve Cevaplar - AÖL Soru Bu siteye bakabilirsin.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.770 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek Cumartesi 11:16 #5 Çalışırsanız kolay hocam.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.142 Çözümler 40 Yer New York Cumartesi 13:47 #6 Aşırı kolay normal sınavlara göre.