E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #1 Şu an dönem kaydım var, derslerimi seçtim. Sınavlara girebilmek için nasıl bir süreç var? Tam olarak bilgim yok ve internette bilgi bulamadım.
Şu an dönem kaydım var, derslerimi seçtim. Sınavlara girebilmek için nasıl bir süreç var? Tam olarak bilgim yok ve internette bilgi bulamadım.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.969 Çözümler 13 4 Mart 2024 #2 en3s19 dedi: Şu an dönem kaydım var, derslerimi seçtim. Sınavlara girebilmek için nasıl bir süreç var? Tam olarak bilgim yok ve internette bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Dönem olarak aktifsen ve derslerini seçtiysen başka yapacağın bir şey yok. Tarihini bekleyeceksin ve giriş belgenle gireceksin bu kadar.
en3s19 dedi: Şu an dönem kaydım var, derslerimi seçtim. Sınavlara girebilmek için nasıl bir süreç var? Tam olarak bilgim yok ve internette bilgi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Dönem olarak aktifsen ve derslerini seçtiysen başka yapacağın bir şey yok. Tarihini bekleyeceksin ve giriş belgenle gireceksin bu kadar.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #3 vhojens dedi: Dönem olarak aktifsen ve derslerini seçtiysen başka yapacağın bir şey yok. Tarihini bekleyeceksin ve giriş belgenle gireceksin bu kadar. Genişletmek için tıkla... Yani sınavlara girmek için ayrıca para yatırmaya gerek yok değil mi?
vhojens dedi: Dönem olarak aktifsen ve derslerini seçtiysen başka yapacağın bir şey yok. Tarihini bekleyeceksin ve giriş belgenle gireceksin bu kadar. Genişletmek için tıkla... Yani sınavlara girmek için ayrıca para yatırmaya gerek yok değil mi?
MK061 Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 736 Çözümler 1 4 Mart 2024 #4 en3s19 dedi: Yani sınavlara girmek için ayrıca para yatırmaya gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Para sadece kayıt yenilerken yatırılıyor. Kayıt yenilediysen ekstra bir para yatırmayacaksın.
en3s19 dedi: Yani sınavlara girmek için ayrıca para yatırmaya gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Para sadece kayıt yenilerken yatırılıyor. Kayıt yenilediysen ekstra bir para yatırmayacaksın.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.969 Çözümler 13 4 Mart 2024 #5 en3s19 dedi: Yani sınavlara girmek için ayrıca para yatırmaya gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 160 lira dönem parası zaten onu kapsıyor. Ders seçme kısmı son aşama, onu da yapmışsın.
en3s19 dedi: Yani sınavlara girmek için ayrıca para yatırmaya gerek yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır 160 lira dönem parası zaten onu kapsıyor. Ders seçme kısmı son aşama, onu da yapmışsın.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #6 Çok teşekkür ederim, sağ olun @vhojens @MK061