Açık lise sınavlarından nasıl mezun olunur?

Özgür1907

Centipat
Daha fazla  
Açık lisedeyim 2.donem sınavına gireceğim 22'sinde ve bilmiyorum. Kafam karışık acaba kaç yılda mezun olurum? Mezun olduktan sonra sonra konservatuar okumak zor mu olur? Çok kafam karışık.

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yardım hocam

Son düzenleme:
Hocam kredin 170, dönemin 6, zorunlu dersin kalmadığı zaman mezun olursun. Ona göre hesapla. Her yıl 3 dönem(sınav) oluyor

Doğrudur hocam ama ben 17 yaş altindayim 3 sınav 17 yaş ve üstü için diye biliyorum şu an 15 yaşındayım en geç 19umda biter diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum

3 sınav 17 yaş üstü değil. O olay kalktı 2-3 yıl önce. Artık herkes 3 sınava giriyor bi senede.

2 sene içinde bitirebilirsiniz.
Oha gerçekten mi hocam siz şuan bana en mutlu haberi falan verdiniz gibi bişey çok sağolun

3 sınav 17 yaş üstü değil. O olay kalktı 2-3 yıl önce. Artık herkes 3 sınava giriyor bi senede.

Zorunlu dersimi verip birde 8 dönemi bitirirsem çok güzel olru

Sizden bir ricam var hocam yeni bir metin paylaştım suanki durumumla ilgili bir yorum yaparmisin yorumun benim için kıymetli şuan

Son düzenleme:
Kredini 170 yapıp zorunlu derslerini 0A indirip 8 dönem şartını tamamladıktan sonra mezun olabiliyorsun dostum. En hızlı mezun olmanın yolu her dönem seçtiğin derslerin tamamını geçmek. Üstte denildiği gibi Temmuz'da ki sınavlara eskiden 18 yaş üstü girebiliyordu o şart kaldırıldı ve Temmuz'da ki sınava herkes girebiliyor. Bende açık lisedeyim. Derslerinde başarılar.

Zorunlu dersimi verip bir de 8 dönemi bitirirsem çok güzel olru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı