Dostum bazen hayatın gerçekleri insanın yüzüne sert vurur ve bunları söyleyeceğim için linç yiyeceğim büyük ihtimalle ama daha ilkokulda tek haneli notlar almaya başlamış, LGS gibi basit bir sınavdan 260 almış birisinin pilotluk kazanması imkansıza yakın dolayısıyla böyle yüksek bir hedef yerine kendine uçak teknikerliği vb. gibi daha ulaşabileceğin bir hedef koyarsan bence daha mantıklı. Sorduğun soruya gelirsek hayır 1 defa değil 2 defa kaldıktan sonra açık liseye geçiş hakkınız oluyor insanlar bu açık liseyi nimet sayıyor ama özellikle sizin durumunuzdaki insanların açık lisede o disiplini tutturabileceğini düşünmüyorum o yüzden geçebilirseniz düz bir liseye geçip normal bir öğrenci gibi eğitim hayatınıza devam etmeniz en mantıklısı olur, okul en azından size bir disiplin sağlar. Konu bilmeme konusunda ise oturup çalışacaksın dostum bunun lamı cimi yok, zor konular değil, özel ilgi ve alaka gerektiren konular değil. Evet özel becerisi olan insan 1 saatte çalışıp anlar normal insan 2 saatte anlar ama siz 3 saatte anlayabilirsiniz. İlkokul ve ortaokul müfredatında yapılamayacak düzeyde hiçbir konu yok.