Chaizeszz Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 343 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #1 Açık lisede kaydı yenilemek için tekrar halk eğitim merkezine mi gidilmeli ve ücreti ne kadar olur? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2025
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.880 Çözümler 80 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ocak 2025 #2 Chaizeszz dedi: Açık lisede kaydı yenilemek için tekrar halk eğitim merkezine mi gidilmeli ve ücreti ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... Açık lise kayıt yenileme ücreti 400 TL oldu. Ücreti yatırdıktan sonra halk eğitim merkezine gidip kayıt yenileme yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Chaizeszz dedi: Açık lisede kaydı yenilemek için tekrar halk eğitim merkezine mi gidilmeli ve ücreti ne kadar olur? Genişletmek için tıkla... Açık lise kayıt yenileme ücreti 400 TL oldu. Ücreti yatırdıktan sonra halk eğitim merkezine gidip kayıt yenileme yapabilirsiniz.
E emin.gunay Picopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 353 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber güvenlik 10 Ocak 2025 #3 Hocam nerden yatırıyorduk ücreti? ALP_MAN dedi: Açık lise kayıt yenileme ücreti 400 TL oldu. Ücreti yatırdıktan sonra halk eğitim merkezine gidip kayıt yenileme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam nerden yatırıyorduk ücreti? ALP_MAN dedi: Açık lise kayıt yenileme ücreti 400 TL oldu. Ücreti yatırdıktan sonra halk eğitim merkezine gidip kayıt yenileme yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
kuskuncocuk Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 195 Çözümler 3 10 Ocak 2025 #4 Öğrencilerimizin Dikkatine Açık Öğretim Lisesi aol.meb.gov.tr Tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Sitede yenileme ve kayıt ücretinin 400TL olduğu yazıyor. Kayıt yenileme işlemiyse yapacağınız evden yapabilirsiniz linkte detaylı açıklama mevcut zaten. Artı 0 Eksi
Öğrencilerimizin Dikkatine Açık Öğretim Lisesi aol.meb.gov.tr Tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Sitede yenileme ve kayıt ücretinin 400TL olduğu yazıyor. Kayıt yenileme işlemiyse yapacağınız evden yapabilirsiniz linkte detaylı açıklama mevcut zaten.