Açık lise zor mu?

gurkan67

Decapat
Daha fazla  
Açık liseye giden kişiler belli olduğu için zorlamazlar, rahat olabilirsiniz. Açık lise ile alakalı aklınıza takılan soru olursa yeni konu açıp beni etiketleyin. Açık lise konusunda uzmanımdır, yardımcı olurum.

Ben de yeni açığa geçtim, 9. sınıfta kaldım. Sınavlar yüz yüze, zor mudur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni müfredat zor. Eğer 11 ya da 12. sınıfların girdiği müfredat olsaydı zorlanmazdın.

Açık lise sınavları genel olarak kolay oluyor çünkü sınavlara giren kişiler belli. Çalışmazsanız da zor bu arada, çıkmış sorular üzerinden gitmenizi tavsiye ederim.

Açık lise sınavları genel olarak kolay oluyor çünkü sınavlara giren kişiler belli. Çalışmazsanız da zor bu arada, çıkmış sorular üzerinden gitmenizi tavsiye ederim.

Reis, açığa geçenler genelde çalışıyor. İş ve okul nasıl oluyor tam olarak bir bilgin var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
9 ve 10. sınıfta 50 ortalama ile sınıfı geçen bir arkadaşım 11. sınıfta açığa geçti ve açık lise tabirlerini bilmiyorum ama bana ortalamasının 80 olduğunu söyledi.

@berraassde, o sizin dediğiniz mesleki açık öğretim. Onun için yeni konu açarsanız yardımcı olalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı