Açık lisede ders seçimleri

Yer
İstanbul
1-) 18 yaşından küçüğüm ve bu yüzden temmuz sınavlarına değil aralık sınavlarına gireceğim. Aralık ayı sınavları için ders seçimini ne zaman yapacağım?

2-) 11. sınıfta (açık liseye göre 5-6. dönemde) matematik dersi zorunlu (ortak) ders midir? Seçmesem olur mu?

3-) belki bu eylül ayında örgün eğitime dönebilirim. Bunun için ağustos ayında dilekçe vermem gerekiyormuş. Sizce dilekçeyi ağustos'un başında mı, ortasında mı, sonunda mı vermem gerekir? Yoksa fark etmez mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-) 18 yaşından küçüğüm ve bu yüzden temmuz sınavlarına değil aralık sınavlarına gireceğim. Aralık ayı sınavları için ders seçimini ne zaman yapacağım?

2-) 11. sınıfta (açık liseye göre 5-6. dönemde) matematik dersi zorunlu (ortak) ders midir? Seçmesem olur mu?

3-) belki bu eylül ayında örgün eğitime dönebilirim. Bunun için ağustos ayında dilekçe vermem gerekiyormuş. Sizce dilekçeyi ağustos'un başında mı, ortasında mı, sonunda mı vermem gerekir? Yoksa fark etmez mi?

Sınıftan sınıfa fark ediyor mu bilmiyorum ama minimum 4 ders seçmek zorundasın ben edebiyat din tarih İngilizce seçmiştim çok rahat geçtim ders seçimini açığa geçerken oradaki kişiyle yapıyorsun tek başına sonradan yapma yok sanıırm.

1) 18 değil 17 yaşından büyük olmak lazım 3. dönem sınavları için. 17 Temmuz 2006 öncesi doğanlar girebiliyor. Aralık ayı ders seçimleri de Eylül gibi yapılıyor benim bildiğim, eylülün ortalarına doğru 1. dönem kayıtları için çıkan açıklamaları kontrol edin, o zaman derslerinizi seçebilirsiniz.
2- Açık liseye göre değil ama eğer örgüne dönecekseniz seçmeniz gerekebilir, okul idaresine sorsanız iyi olur. AÖL ders programı.
3- Bİlmiyorum, en iyisi erkenden gidip okul idaresine sormak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı