Açık lisede ders seçmeyi unuttuktan sonra ne yapılabilir?

3 kere kalacak kadar vaktim yok 2 kere kalabilirim en fazla ama buna rağmen mezun olabilir miyim?
Mezun olamazsın. Fakat 17 yaşına geçince 3. dönem sınavına girebilirsin. Toplam 8 dönem ve üzerinde okursan 4. dönem sınavına da girebiliyorsun. Ek olarak 5. dönem sınavı da açılabiliyor. Yani 1 senede 5 dönem okuyabiliyorsun. Üniversite sınavına gireceksen kaydını yaptır. Çok fazla sınava girebileceğin için üniversite sınavına kayıt yapabildikten sonra liseyi bitirmek zor olmuyor.

Üniversiteyi kazanıp Üniversite başladıktan 2-3 hafta sonra lise diplomasını götüren kişiler tanıyorum.

Ben şimdi tam anlamadım. Benim mezun olmaya kredim yetiyor ama İngilizce sınavını geçmem çok zor ne yapmam gerekir.

Kredini yetiyorsa muhtemelen 17 yaş veya üstüsünüz. Muaf tutulana kadar sınavlara gireceksiniz. Yapabileceğiniz başka bir şey yok.

1 yılda kaç sınava girebilirim bu sene sınav senem bu yıl nasıl muaf olabilirim?

1 yılda kaç sınava girebilirim bu sene sınav senem bu yıl nasıl muaf olabilirim?

Geçen yıl 3. dönem kayıtları Mayıs ayında yapılmış. 2. dönem sınavları bittikten sonra yeni dönem kayıt tarihlerini resmi siteden ve internetten üzerinden sürekli takip edin.

Bu sene ekstra olarak en az 2 dönem daha okuyabileceksiniz.

YouTube üzerinde açık lise TV'yi takip etmenizi öneririm onlar her şeyi anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…