Çözüldü Açık lisede dersten 3 kez kaldıktan sonra muaf olmak için işleme gerek var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alperen11111111

Centipat
Daha fazla  
Açık lisede din 7'den 2 defa kaldım. Yarın sınava gireceğim 1 kez daha kalırsam muaf oluyorum. Muaf olmak için ek işlem vs. yapılması gerekiyor mu, sonuçlar açıklandığı anda mezun olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Toplam kredin mezun olmak için yeterliyse başka bir şeye gerek yok, mezun olursun.

Tam açıklayamamışım ben, asıl sorum üniversiteye gideceğim ve bu dönem gecikmeden mezun olmam lazım sonuçlar açıklandığı gün beni direkt mezun edecek mi muaflık yoksa gecikme olur mu mezuniyette?
Gecikme olmaz, sistem otomatik muaf gösterecek ve mezun olacaksın.
Hayır gerekmez muaf olursun. Mezun olmak için kredini tamamlaman ve zorunlu derslerini vermen yeterli yani Türk dili ve edebiyatını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır gerekmez muaf olursun. Mezun olmak için kredini tamamlaman ve zorunlu derslerini vermen yeterli yani Türk dili ve edebiyatını.

Tam açıklayamamışım ben, asıl sorum üniversiteye gideceğim ve bu dönem gecikmeden mezun olmam lazım sonuçlar açıklandığı gün beni direkt mezun edecek mi muaflık yoksa gecikme olur mu mezuniyette?

Toplam kredin mezun olmak için yeterliyse başka bir şeye gerek yok, mezun olursun.

Gecikme olmaz, sistem otomatik muaf gösterecek ve mezun olacaksın.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…