Çözüldü Açık lisede dönem dönem kayıt yenileme sistemi nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eirene.00

Femtopat
Merhaba, 1.dönem kayıtları başladığında açık liseye geçeceğim. Ama geçmeden önce sorularıma cevap bulmak istiyorum.

Dönem dönem kayıt yenileme olayı nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Örgün eğitimde olduğu gibi açık lisede de dönem var ve dönem dönem kayıt yenilersiniz. Açık lisedeki dönem karşılıkları:
  • 9. sınıf 1 ve 2. dönem.
  • 10. sınıf 3 ve 4. dönem.
  • 11. sınıf 5 ve 6. dönem.
  • 12. sınıf 7 ve 8. dönem.

Örgün eğitimde olduğu gibi açık lisede de dönem var ve dönem dönem kayıt yenilersiniz. Açık lisedeki dönem karşılıkları:
  • 9. sınıf 1 ve 2. dönem.
  • 10. sınıf 3 ve 4. dönem.
  • 11. sınıf 5 ve 6. dönem.
  • 12. sınıf 7 ve 8. dönem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, 1.dönem kayıtları başladığında açık liseye geçeceğim. Ama geçmeden önce sorularıma cevap bulmak istiyorum.

Hocam 1 senede 3 defa sınava giriyorsun ek sınavda oluyor "ek sınavlara girme konusunu bilmiyorum"
Şu anda 3. dönemdeyiz ve kayıt yaptırıp 250 TL para ödüyorsun
1 senede 3 tane dönem oluyor
dönem başı para ödüyorsun her sınav için 3 dönem olduğu için senede 3 defa para ödüyeceksin
kayıt yenilieme oluyor zaten
Dönem aylarını tam bilmiyorum
Değişiyor diye biliyorum
Ama açık lise sitesinden bakarsan yazıyorlar zaten veya açık lise öğrenciler youtubdan aratırsan çok iyi şekilde anlatıyor
Ek olarak Telegram'da vb yerlerde gruplara katılıp soru sorabilirsin 20 klık 100K'lık gruplar oluyor

Tamamdìr hocam çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…