Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 1 Aralık 2024 #1 Merhaba. 12. sınıfta geçen sene devamsızlıktan kaldım. Bu yaz açık öğretime geçtim puanım ve zorunlu dersler aşağıdaki resimde 5 tane zorunlu ders kaldığı gözüküyor bu ayın 8'inde sınavlar var, onları seçtim. Bunların hepsini geçmek mi zorundayım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2024
Merhaba. 12. sınıfta geçen sene devamsızlıktan kaldım. Bu yaz açık öğretime geçtim puanım ve zorunlu dersler aşağıdaki resimde 5 tane zorunlu ders kaldığı gözüküyor bu ayın 8'inde sınavlar var, onları seçtim. Bunların hepsini geçmek mi zorundayım?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.605 Makaleler 49 Çözümler 12 1 Aralık 2024 #2 Türk Dili ve Edebiyatı kesinlikle geçmek zorundasın. Ayrıca, diğer zorunlu dersler 3 kez girip başaramadığın zaman muaf oluyorsun.
Türk Dili ve Edebiyatı kesinlikle geçmek zorundasın. Ayrıca, diğer zorunlu dersler 3 kez girip başaramadığın zaman muaf oluyorsun.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 1 Aralık 2024 #3 The Tribal Chief dedi: Türk dili ve edebiyatı kesinlikle geçmek zorundasın. Ayrıca, diğer zorunlu dersler 3 kez girip başaramadığın zaman muaf oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Edebiyat dışındaki diğer derslerin sınavı her dönem 1 tane mi oluyor mesela bu dönem geçemedim önümüzdeki dönemde geçemediğim seneye mi kalıyor.
The Tribal Chief dedi: Türk dili ve edebiyatı kesinlikle geçmek zorundasın. Ayrıca, diğer zorunlu dersler 3 kez girip başaramadığın zaman muaf oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Edebiyat dışındaki diğer derslerin sınavı her dönem 1 tane mi oluyor mesela bu dönem geçemedim önümüzdeki dönemde geçemediğim seneye mi kalıyor.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.605 Makaleler 49 Çözümler 12 1 Aralık 2024 #4 Her dönemde geliyor.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 1 Aralık 2024 #5 The Tribal Chief dedi: Her dönemde geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki son olarak sınavdan geçer not nedir sanırım her sınavda 11 soru var kaç tane yapmak gerekiyor.
The Tribal Chief dedi: Her dönemde geliyor. Genişletmek için tıkla... Peki son olarak sınavdan geçer not nedir sanırım her sınavda 11 soru var kaç tane yapmak gerekiyor.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.605 Makaleler 49 Çözümler 12 1 Aralık 2024 #6 Ynka dedi: Peki son olarak sınavdan geçer not nedir sanırım her sınavda 11 soru var kaç tane yapmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de açık öğretim lisesinden mezun oldum. 3 yılı geçti biteli okulu. Prosedür nedir bilmiyorum. Mesela 196 kredi olması gerekirken 170'e düştü. Ondan sonra bir şey oldu mu bilmiyorum.
Ynka dedi: Peki son olarak sınavdan geçer not nedir sanırım her sınavda 11 soru var kaç tane yapmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben de açık öğretim lisesinden mezun oldum. 3 yılı geçti biteli okulu. Prosedür nedir bilmiyorum. Mesela 196 kredi olması gerekirken 170'e düştü. Ondan sonra bir şey oldu mu bilmiyorum.