bratislavaa Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 167 20 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar bildiğiniz üzere proje alınıyor her sene. Genelde Nisan teslim tarihi. Ben açığa geçmeyi düşünüyorum. Bu proje ne olacak peki?
Arkadaşlar bildiğiniz üzere proje alınıyor her sene. Genelde Nisan teslim tarihi. Ben açığa geçmeyi düşünüyorum. Bu proje ne olacak peki?
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.770 Makaleler 65 Çözümler 1.045 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #2 Bir şey olmayacak. AÖL'de sözlü ve performans notu yok sadece sınav notları oluyor.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 20 Aralık 2021 #3 Aynen sadece sınavlara giriyorsun. Normal okulda ki gibi işlemiyor.
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #4 bratislavaa dedi: Arkadaşlar bildiğiniz üzere proje alınıyor her sene. Genelde nisan teslim tarihi. Ben açığa geçmeyi düşünüyorum. Bu proje ne olacak peki? Genişletmek için tıkla... Açık okursan performans veya proje gibi şeylerle uğraşmıyorsun doğrudan sınavdan sınava kolay gelsin.
bratislavaa dedi: Arkadaşlar bildiğiniz üzere proje alınıyor her sene. Genelde nisan teslim tarihi. Ben açığa geçmeyi düşünüyorum. Bu proje ne olacak peki? Genişletmek için tıkla... Açık okursan performans veya proje gibi şeylerle uğraşmıyorsun doğrudan sınavdan sınava kolay gelsin.
bratislavaa Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 167 21 Aralık 2021 #5 Park Müdürü Benson dedi: Bir şey olmayacak. AÖL'de sözlü ve performans notu yok sadece sınav notları oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. gamecover dedi: Aynen sadece sınavlara giriyorsun. Normal okulda ki gibi işlemiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Zmemet23 dedi: Açık okursan performans veya proje gibi şeylerle uğraşmıyorsun doğrudan sınavdan sınava kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
Park Müdürü Benson dedi: Bir şey olmayacak. AÖL'de sözlü ve performans notu yok sadece sınav notları oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. gamecover dedi: Aynen sadece sınavlara giriyorsun. Normal okulda ki gibi işlemiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Zmemet23 dedi: Açık okursan performans veya proje gibi şeylerle uğraşmıyorsun doğrudan sınavdan sınava kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.