Eren_isler Femtopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 25 21 Nisan 2025 #1 Açık öğretim lisesi sınav sonuçları açıklandı ama ben sınava girmeme rağmen girmedi yazıyor. Nedeni nedir aynı durumu yaşayan var mı?
Açık öğretim lisesi sınav sonuçları açıklandı ama ben sınava girmeme rağmen girmedi yazıyor. Nedeni nedir aynı durumu yaşayan var mı?
everyone.exe Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 411 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #2 Eren_isler dedi: Açık öğretim lisesi sınav sonuçları açıklandı ama ben sınava girmeme rağmen girmedi yazıyor. Nedeni nedir aynı durumu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Birkaç ay sonra düşüyor oraya ama arayıp sorun yine de bende daha "girecek" gözüküyor 2 ay önce girmeme rağmen.
Eren_isler dedi: Açık öğretim lisesi sınav sonuçları açıklandı ama ben sınava girmeme rağmen girmedi yazıyor. Nedeni nedir aynı durumu yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Birkaç ay sonra düşüyor oraya ama arayıp sorun yine de bende daha "girecek" gözüküyor 2 ay önce girmeme rağmen.