Açık Lisede Sınıfta Kalma Var mı?

west00nn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar açık lisede sınıfta kalma var mı? Durum şöyle ben 9. Sınıf sınavlarından bir tanesine girdim diğerlerini de sanırım parayı yatırmadığım için giremedim sınavlara. Bu ay içinde yüz yüze okula dönme ihtimalim var dönersem 10. Sınıf mı oluyorum 9 mu yaşıma göre 10. Sınıf olmam lazım. Ayrıca e okulda 9. Sınıf yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir derse girmissin o dönemden geçmen için yeterli değil. 9.sınıf yazması normal
O dönemin zorunlu derslerini geçmen gerekir bir üst sınıf için.

Kaçıncı sınıf olduğunuz kredinize göre değişiyor diye biliyorum ben.

Açık lisede bir dönem sınava girmiş diye anladım ben. Ayrıca parayı yatırmadığım için diğerlerine giremedim demiş.
Evet öyle oldu.

Bir derse girmissin o dönemden geçmen için yeterli değil. 9.sınıf yazması normal
O dönemin zorunlu derslerini geçmen gerekir bir üst sınıf için.
Sınıfta kalma yok diyolar açık lisede sistem o kadar saçma ki hiç bir şey anlamadım.

Kaç krediniz var? AÖL sayfasında yazıyor olması lazım. Gerçi sadece 1 dönem sınavlara girdiyseniz tüm derslerden geçseniz bile 9. sınıf sayılıyorsunuz muhtemelen.

Parayı da yatırdım 10 gündür sistem almıyor hayatımda gördüğüm en saçma şey.

Dosya Ekleri

• 0E429546-0BFE-4E39-96D7-3F6FF55514E5.png
    56,9 KB · Görüntüleme: 100
Sınıfta kalmak yok. Ders'lere giremezseniz ya da kalır iseniz muaf yazılır ve aynı derse böyle 3 kere girmezseniz sistem sizi otomatik olarak o dersten mezun olarak sayar. Kredi bilgilerim kısmında olan zorunlu derslerin hepsini geçmeye çalışın geçemezseniz yeniden sınav olursunuz ve bu 3 kere devam eder eğer geçemez iseniz muaf geçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…