İyi akşamlar, bir şey sormak istiyorum. Açık lise sınavına gireceğim yarın, sınav belgemde fotoğraf var ama T.C kimlik kartımda fotoğraf yok sınava alırlar mı?
Bazı hastanelerden ve çevirmelerden başka sorun çok çıkarmıyor fotoğraf.İyi akşamlar, bir şey sormak istiyorum. Açık lise sınavına gireceğim yarın, sınav belgemde fotoğraf var ama T.C kimlik kartımda fotoğraf yok sınava alırlar mı?
Fotoğraf önemli değil, sadece kimlik bilgilerin uyuşsun yeter. Tüm MEB ve ÖSYM sınavları için fotoğraf zorunlu değildir.
+18 içindir.15 yaşının üstündeki kişilerin kimlik kartında fotoğraf olması zorunludur. 15 yaşının üstündeki kişilerin fotoğrafsız kimlik kartı varsa geçersiz sayılır.
Tamam , bende bir sorun çıkmadı ondan sorun olmaz dedim demekki yanlış biliyormuşum. Düzelttiğiniz için teşekkürler.Eki Görüntüle 2378448
Yanlış bilgi vermeyin.
Nasıl yani? Madem sınava fotoğrafsız kimlik ile almıyorlar neden fotoğrafsız kimlik çıkartmamıza izin veriyor nüfus müdürlüğü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.