Açık liseden mezun oldum mu?

guneyx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu tablodan anlayan birisi varsa bana bir şey söylesin. Üst kısımda kalan zorunlu ders sayısı 4 yazıyor alt kısımda ise 0 ne demek bunlar?

Dosya Ekleri

• IMG_1533.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Reis daha haziran ayında 8.dönemin sınavlarını olursun, ondan sonra da, her dönem kayıt yenilediğin yere gider oradan bigki alırsın.

Hocam zaten derslerin 8. olanlarını verdim son sınavda. Geçsem bile tekrardan mı sınava gireceğim.

Dosya Ekleri

• IMG_1534.png
    81,8 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar şu tablodan anlayan birisi varsa bana bir şey söylesin. Üst kısımda kalan zorunlu ders sayısı 4 yazıyor alt kısımda ise 0 ne demek bunlar?
alt kısımda yazanlar mezuniyet şartları. yani zorunlu dersin kalmadığında mezun olabiliyosun sende de 4 tane kalmış. dönem sayısı da var tabi

4 tane zorunlu dersin var. Onları tamamladıktan sonra mezun olabilirsin. O 4 dersi seçerek o sınavları bitirmen yeterli olacak. Diğer şartları zaten sağlamışsın. ( sınav zamanı 12 ders seçtiriyor ama hepsine girmek zorunda değilsin 12 tane seçsen bile 4 derse odaklan ve onları çözmen yeterli olacak. ) Diğer sınavlar artık önemli değil.

Yani ben bu son sınavda girdiğim 8. dönem derslerini geçmiş olsam bile tekrardan mı vereceğim?

Yani ben bu son sınavda girdiğim 8. dönem derslerini geçmiş olsam bile tekrardan mı vereceğim?

Tekrar vermenize gerek yok. 12ders seçmeyi zorunlu tutuyor sistem öyle hatırlıyorum. 12 ders seçin ama sadece zorunlu derslere odaklanın diğerlerini boş bıraksanız da olur. Sizin mezuniyet şartlarınızın hepsi yeterli sadece 4 tane zorunlu dersiniz kalmış geçmeniz gereken.

Hocam zaten derslerin 8. olanlarını verdim son sınavda. Geçsem bile tekrardan mı sınava gireceğim.

Burada bulunan dersleri geçememişsiniz ve bu dersleri tekrar almanız ve geçmeniz gerekiyor.

Çok teşekkür ediyorum.

Öyleyse her zaman kayıt yenilediğin yere git ordan bilgi verirler, bildiğim kadarıyla sınav sonuçları henüz çıkmadı, çıktıktan sonra gidip sorarsın. Bende AÖL deyim 3.döneme geçtim yeni

Öyleyse her zaman kayıt yenilediğin yere git oradan bilgi verirler, bildiğim kadarıyla sınav sonuçları henüz çıkmadı, çıktıktan sonra gidip sorarsın. Bende AÖL deyim 3.döneme geçtim yeni.

Evet şu an sonuçlar belli olmadığı için zorunlu ders 4 gösteriyor sanırım sonuçlar açıklandıktan sonra değişecektir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…