Çözüldü Açık liseden örgün eğitime geçişte hangi sınıftan devam edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmreXSmfry

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 9. sınıfta kalarak açık liseye geçiş yaptım ve önümüzdeki sene örgün eğitime tekrar geçiş yapacağım fakat kaçıncı sınıf olarak başlayacağımı bilmiyorum. 1-2 dönem sınavlarını verdikten sonra 10. sınıf olarak devam eder miyim? Halk eğitim merkezini aradığımda milli eğitim karar verir ona diyorlar. Bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O mevzu biraz karışık. Söyledikleri gibi net konuşabilmeleri mümkün değil. Açık liseden örgün eğitim veren liseye geçmeden önce gitmek istediğiniz lisenin kontenjanına bakacaksınız, sonra okul idaresiyle görüşmeye gidip açık lisede aldığınız dersleri saydırarak hesaplamasını yapacaklar. Hesaplamalarını yaptıktan sonra hangi sınıftan başlayacağınıza karar verecekler. Hesaplaması farklı olduğu için net konuşulamaz.
O mevzu biraz karışık. Söyledikleri gibi net konuşabilmeleri mümkün değil. Açık liseden örgün eğitim veren liseye geçmeden önce gitmek istediğiniz lisenin kontenjanına bakacaksınız, sonra okul idaresiyle görüşmeye gidip açık lisede aldığınız dersleri saydırarak hesaplamasını yapacaklar. Hesaplamalarını yaptıktan sonra hangi sınıftan başlayacağınıza karar verecekler. Hesaplaması farklı olduğu için net konuşulamaz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı