Açık liseden örgüne geçişte sorumlu ders engeli olur mu?

Hocam son senedeyiz ve ikinci döneme yakın geçiceksin örgün eğitime. Zaten 2. dönemin yarısında insanlar okula gelmyior herkes sınava odaklı olduğu için peki bir lise hayatı olmaz zaten. Lise hayatı dediğin 9-10-11'dir yani. Bence son sene örgüne geçip büyük bir hata yapmış olursunuz

Hocam okul 2022 de yeni açılmıştı 60 kişilik geneli vardı eğlendik bir süre sonra açığa geçtim okul hala çok eğlenceli arkadaşlarım filan orada hem onlar 12. sınıf olacak son seneyi güzel geçirelim diyor hem de ben eğlenmek için gitmek istiyorum o yüzden 12. sınıftan başlatırlarsa yani zaten geçişler eylül ayında 12 olarak başlıyabilirsem ve çok sorumlu dersim olmazsa geçmek istiyorum başlatırlar mı başkatmazlar mı bilgisi olan birine sormak istediğim için konu oluşturdum.

Dediğim gibi bir sürü sorumluluk sınavına gireceksin ve 12. sınıfın sorumluluğunu seneye okula gidip vermelisin aynı sene içinde vermezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…