Açık liseden tekrar örgün eğitime geçmek mantıklı mı?

Medwain

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 2300X * Radeon RX570 8GB * Msi 320M Pro-e * Viper 16GB Ram
Ben 10. sınıfta daha iyi olacağını düşünüp açık liseye geçtim ama durum hiç istediğim gibi gitmedi derslerime çalışabiliyordum fakat sosyal hayatım çöktü. Sizce tekrar örgün eğitime geçmek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Derslerine iyi çalışıyorsan geçme sosyal ortamım yok diye de çok dert etme 2 sene sabret sonra bitiyor. Bilgisayar al kendine sosyalden arkadaş edin.

Derslerine iyi çalışıyorsan geçme sosyal ortamım yok diye de çok dert etme 2 sene sabret sonra bitiyor. Bilgisayar al kendine sosyalden arkadaş edin.
Pc'im var oynuyorum fakat arkadaş oradada yok + dışarıda hiç arkadaşım olmadığı için hiç dışarıda çıkamıyorum iyice asosyal oldum.

Bende 11. sınıfta geçmiştim gerçekten bende asosyal birisine dönüştüm. Bu yüzden sosyal hayatın için eğer geçmen kolay ise ki zamanında geçmek istedim nasıl geçeceğimi bilemediğim ve anlamadığım için gerek duymadım zaten son senem dediğim gibi geçmen kolay ise geçmeni tavsiye ederim. Çünkü bu yıl ben evde kafayı yedim.

Sırf ortam için ben yapmazdım yani sonuçta çalışarak kendi geleceğine yatırım yapıyorsun kendi kendine yetebilmeyi ve kendinle baş başa zaman geçirebilirsin ki ben hala öyle yapıyorum bir yerden sonra zaten üniversiteye gideceksin ve yapamadın her şeyi yapabileceksin az sabret :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı