K klei1 Yoctopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #1 Anadolu lisesiyim, gittiğim okul cok iyi bir okul değil ve sınıf ortamı hocalar bana gore iyi ders anlatamıyorlar, sizce açığa geçmek mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022
Anadolu lisesiyim, gittiğim okul cok iyi bir okul değil ve sınıf ortamı hocalar bana gore iyi ders anlatamıyorlar, sizce açığa geçmek mantıklı mı?
fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #2 Ailen izin veriyorsa ve disiplinli olurum diyorsan gayet mantıklı.
LexS Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 174 1 Kasım 2022 #3 peki 1.dönem devamsızlıktan kalsak 2.dönem açık liseye geçtiğimizde sınıf tekrarı mı oluyor bilginiz var mı
peki 1.dönem devamsızlıktan kalsak 2.dönem açık liseye geçtiğimizde sınıf tekrarı mı oluyor bilginiz var mı
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 1 Kasım 2022 #4 LexS dedi: peki 1.dönem devamsızlıktan kalsak 2.dönem açık liseye geçtiğimizde sınıf tekrarı mı oluyor bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... 1. dönem kalma diye bir şey yok.
LexS dedi: peki 1.dönem devamsızlıktan kalsak 2.dönem açık liseye geçtiğimizde sınıf tekrarı mı oluyor bilginiz var mı Genişletmek için tıkla... 1. dönem kalma diye bir şey yok.
Nyanwa Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #5 klei1 dedi: Anadolu lisesiyim, gittiğim okul cok iyi bir okul değil ve sınıf ortamı hocalar bana gore iyi ders anlatamıyorlar, sizce açığa geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Açık liseye geçtin mi ? Kayıtlar kapandı diye biliyorum. Geçtiysen de nasıl geçtin?
klei1 dedi: Anadolu lisesiyim, gittiğim okul cok iyi bir okul değil ve sınıf ortamı hocalar bana gore iyi ders anlatamıyorlar, sizce açığa geçmek mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Açık liseye geçtin mi ? Kayıtlar kapandı diye biliyorum. Geçtiysen de nasıl geçtin?