Açık liseye 2. dönemden başlama

EmrecanReis33

Hectopat
Ben 12 ATP Bilişim öğrencisiyim. Lise 3'e kadar yurtta kaldım, son sene yurt ortamından ayrıldım çünkü dershane okul + yurt bir arada gitmiyordu ve artık günümüz şartlarında maalesef lise diplomasi iş yapmıyor. Yani üniversite bile iyi denebilecek seviyede değilse üniversite bitse bile asgari ücrette çalışırken bulabiliyor insan kendini ve benim de üniversiteye gitmem şarttı.

Bu yüzden ailem ile konuşup açık liseye kaydolmaya karar verdim ama buradaki sıkıntı su, açık lise dönemden döneme kayıt alıyormuş ve ben bu döneme maalesef yetişemedim. 2. dönem kesinlikle açık liseye gideceğim.
Buraya kadar sorun yok. Şimdi ben liseye devam etmesem 1. dönem gitmesem 2. dönem açık liseye geçsem dönem sonunda gene lise diplomasını alabilir mıyım? 1 dönem devamsızlıgım bana sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı yaratmaz, bende aynı şekilde 1. Dönem kayıt yaptıramadım 2. Dönem yaptırdım, şimdi sıkıntı yok devam ediyorum.
Ben teknik liseden 11.sınıfın 2.döneminde yani gelecek dönem geçmek istiyorum.Meslek dersleri ile uğraşmak istemiyorum.Yani AÖL veya MAÖL kararını ben mi vereceğim ? Okulda meslek dersleri var ben AÖL seçtim diyelim.Kredim düşer mi ? Detaylıca bilgilendirebilir misiniz ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı