ECEL121 Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar öğretmenim bana Ağustos sonu-Eylül başı gibi demişti ama ne zaman ve nasıl hiçbir şey bulamıyorum ne zaman oluyor bu iş başlangıç-bitiş tarihi ne?
Arkadaşlar öğretmenim bana Ağustos sonu-Eylül başı gibi demişti ama ne zaman ve nasıl hiçbir şey bulamıyorum ne zaman oluyor bu iş başlangıç-bitiş tarihi ne?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Eylül 2023 #2 Kesinleşmedi, 11 Eylül'de olmasını bekliyoruz.
ECEL121 Hectopat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 kerosene dedi: Kesinleşmedi, 11 Eylül'de olmasını bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam kesin eminsiniz değil mi?
kerosene dedi: Kesinleşmedi, 11 Eylül'de olmasını bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam kesin eminsiniz değil mi?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Eylül 2023 #4 ECEL121 dedi: Teşekkür ederim hocam kesin eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... "Kesinleşmedi, bekliyoruz." Merak etme eylülden sonraya atamazlar. Zaten sınav aralık ayında olacak, yüz yüze hem de.
ECEL121 dedi: Teşekkür ederim hocam kesin eminsiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... "Kesinleşmedi, bekliyoruz." Merak etme eylülden sonraya atamazlar. Zaten sınav aralık ayında olacak, yüz yüze hem de.