PatatesliSucuk Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #1 11. sınıfım açık liseye direkt geçebilir miyim? Lanet okuldan kurtulmak istiyorum. Bu forumda görmüştüm az önce galiba bir engel olması gerekiyormuş. Böyle bir şey var mı? Geçmeli miyim? Son düzenleme: 9 Eylül 2023
11. sınıfım açık liseye direkt geçebilir miyim? Lanet okuldan kurtulmak istiyorum. Bu forumda görmüştüm az önce galiba bir engel olması gerekiyormuş. Böyle bir şey var mı? Geçmeli miyim?
Lamparages Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 636 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #2 Evet bir engelinin olması gerekiyor yoksa geçemiyorsun zorlaştırdılar.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 9 Eylül 2023 #3 Açık liseye geçiş kaldırıldı. (Yani normal öğrenciler için engelli falan olman gerekiyor).
xblackkk Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 14 9 Eylül 2023 #4 Youtube'daki açıklamasında 11. sınıftan 12. sınıfa geçenlerin açık liseye geçişine tedbir alacağız diyor 10. sınıftan 11. sınıfa geçenler için de aynı mıdır bilmiyorum.
Youtube'daki açıklamasında 11. sınıftan 12. sınıfa geçenlerin açık liseye geçişine tedbir alacağız diyor 10. sınıftan 11. sınıfa geçenler için de aynı mıdır bilmiyorum.
V VolkswagenGolf Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 26 9 Eylül 2023 #5 elon_muskk dedi: Açık liseye geçiş kaldırıldı. (Yani normal öğrenciler için engelli falan olman gerekiyor). Genişletmek için tıkla... Kaldırılmadı hocam zorlaştırıldı, MEB artık mazeret istiyor.
elon_muskk dedi: Açık liseye geçiş kaldırıldı. (Yani normal öğrenciler için engelli falan olman gerekiyor). Genişletmek için tıkla... Kaldırılmadı hocam zorlaştırıldı, MEB artık mazeret istiyor.
muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 9 Eylül 2023 #6 Açık liseye geçişleri zorlaştırdılar. Örgünde kalayım desen ona da el atıp şartları zorlaştırdılar. Malaesef 18 ay daha paşa paşa okula gidip geliceğiz.
Açık liseye geçişleri zorlaştırdılar. Örgünde kalayım desen ona da el atıp şartları zorlaştırdılar. Malaesef 18 ay daha paşa paşa okula gidip geliceğiz.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 9 Eylül 2023 #7 VolkswagenGolf dedi: Kaldırılmadı hocam zorlaştırıldı, MEB artık mazeret istiyor. Genişletmek için tıkla... Normal öğrenciler için kaldırıldı dedim. Yani keyfi olarak açık liseye geçemezsin.
VolkswagenGolf dedi: Kaldırılmadı hocam zorlaştırıldı, MEB artık mazeret istiyor. Genişletmek için tıkla... Normal öğrenciler için kaldırıldı dedim. Yani keyfi olarak açık liseye geçemezsin.
PatatesliSucuk Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #8 Lamparages dedi: Evet bir engelinin olması gerekiyor yoksa geçemiyorsun zorlaştırdılar. Genişletmek için tıkla... elon_muskk dedi: Açık liseye geçiş kaldırıldı. (yani normal öğrenciler için engelli falan olman gerekiyor). Genişletmek için tıkla... xblackkk dedi: YouTube'daki açıklamasında 11. sınıftan 12. sınıfa geçenlerin açık liseye geçişine tedbir alacağız diyor 10. sınıftan 11. sınıfa geçenler için de aynı mıdır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... VolkswagenGolf dedi: Kaldırılmadı hocam zorlaştırıldı, MEB artık mazeret istiyor. Genişletmek için tıkla... muhammetsc dedi: Açık liseye geçişleri zorlaştırdılar. Örgünde kalayım desen ona da el atıp şartları zorlaştırdılar. Malaesef 18 ay daha paşa paşa okula gidip geliceğiz. Genişletmek için tıkla... Peki şu anda açık liseye devam eden kişiler ne yapacak bilen birileri var mı?
Lamparages dedi: Evet bir engelinin olması gerekiyor yoksa geçemiyorsun zorlaştırdılar. Genişletmek için tıkla... elon_muskk dedi: Açık liseye geçiş kaldırıldı. (yani normal öğrenciler için engelli falan olman gerekiyor). Genişletmek için tıkla... xblackkk dedi: YouTube'daki açıklamasında 11. sınıftan 12. sınıfa geçenlerin açık liseye geçişine tedbir alacağız diyor 10. sınıftan 11. sınıfa geçenler için de aynı mıdır bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... VolkswagenGolf dedi: Kaldırılmadı hocam zorlaştırıldı, MEB artık mazeret istiyor. Genişletmek için tıkla... muhammetsc dedi: Açık liseye geçişleri zorlaştırdılar. Örgünde kalayım desen ona da el atıp şartları zorlaştırdılar. Malaesef 18 ay daha paşa paşa okula gidip geliceğiz. Genişletmek için tıkla... Peki şu anda açık liseye devam eden kişiler ne yapacak bilen birileri var mı?
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.455 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #9 PatatesliSucuk dedi: Peki şu anda açık liseye devam eden kişiler ne yapacak bilen birileri var mı? Genişletmek için tıkla... Açık liseye yeni kayıt zorlaştırıldı. Örgün eğitimden uzak öğrenciler kayıtlarını yenileseler yeterli. Yanlışım varsa düzeltin.
PatatesliSucuk dedi: Peki şu anda açık liseye devam eden kişiler ne yapacak bilen birileri var mı? Genişletmek için tıkla... Açık liseye yeni kayıt zorlaştırıldı. Örgün eğitimden uzak öğrenciler kayıtlarını yenileseler yeterli. Yanlışım varsa düzeltin.
muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 9 Eylül 2023 #10 PatatesliSucuk dedi: Peki şu anda açık liseye devam eden kişiler ne yapacak bilen birileri var mı? Genişletmek için tıkla... Aynen devam edecekler karar sadece örgün eğitimden açık liseye geçmek isteyenleri kapsıyor o kadar.
PatatesliSucuk dedi: Peki şu anda açık liseye devam eden kişiler ne yapacak bilen birileri var mı? Genişletmek için tıkla... Aynen devam edecekler karar sadece örgün eğitimden açık liseye geçmek isteyenleri kapsıyor o kadar.