Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene sınıfta kaldım açığa geçmek istiyorum geçebilir miyim ve nasıl geçerim bir de kayıtlar ne zaman açılıyor? Cevaplarsaniz çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene sınıfta kaldım açığa geçmek istiyorum geçebilir miyim ve nasıl geçerim bir de kayıtlar ne zaman açılıyor? Cevaplarsaniz çok sevinirim.
Dostum benim kide öyle Anadolu imam-hatip ve meslek her zaman öyle olmayada devam edecek 11 sen tm ama.
9 10 açığa geçilmez açığın en kötü tarafı.
Sana bir şey öretecek birinin olmaması 11 olsan dershaneye git yeter derim ama senin kararın buna saygı duyuyorum okul açılınca rehberliye gidiyorsun o yardım ediyor zaten.
Assinda ben direk geçen sene başında açığa gececektim 1 ya da 2 gün kalmisti okulun acilmasina bir anda habere bakarken aciga gecme kaldirildi diye haber gordum geçmedim o yüzden geçen sene bende bu sene kaldim 1 sene kalan geciyormus öyle yapacağım