Açık liseye geçilir mi?

Kral okuduğum okul okul değil.

Dostum o zaman çalışıp iyi bir okula gitseydin her şey senin elinde ben umursamadım bende iğrenç bir lisede okuyorum illegal şeyler dönüyor okulda resmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık açık liseye geçmek zorlaştırıldığı için, belli bir şartları karşılamıyorsan artık seni açık liseye almazlar, belli şartlar var uyuyorsan öyle geçebilirsin.

Dostum o zaman çalışıp iyi bir okula gitseydin her şey senin elinde ben umursamadım bende iğrenç bir lisede okuyorum illegal şeyler dönüyor okulda resmen.

Benim de öyle çok pişmanım ortaokulda hiç derslere calismadim en kötü okuldan baska yere puan yetmiyor bir de okul imam hatip herkes erkek + 1 kişi kuran okumayi bilmiyor.

Artık açık liseye geçmek zorlaştırıldığı için, belli bir şartları karşılamıyorsan artık seni açık liseye almazlar, belli şartlar var uyuyorsan öyle geçebilirsin.

Ne şartı var kral.

Ya.

Benim de öyle çok pişmanım ortaokulda hiç derslere calismadim en kötü okuldan baska yere puan yetmiyor bir de okul imam hatip herkes erkek + 1 kişi kuran okumayi bilmiyor.

Ne şartı var kral.

Yazdım ya ben.

Ne şartı var kral.
  • Anne veya babası vefat eden,
  • Koruma kararı verilen veya koruyucu aile yanına yerleştirilen,
  • Evlatlık edinme öncesi bir yıllık geçici bakım sürecinde olan,
  • Eğitim veya bakım tedbiri kararı verilen,
  • İkameti geçici olarak değiştirilen,
5/ 10
- Özel Eğitim Değerlendirme Kurulu Raporu ile birlikte geçerli “Engelli Sağlık Kurulu Raporu” veya “Çocuklar İçin Özel Gereksinim Raporu (ÇÖZGER)” olan,

- Harp veya vazife malulü sayılanların çocuğu olan,

• Şehit ve gazi çocuğu olan
  • Dokuzuncu sınıfta özürsüz devamsızlık hakkını dolduran,

- Yurt dışına çıkan öğrencilerden açık öğretim liselerinin yurt dışı programına kayıt yaptırmak isteyen,

- Hafızlık eğitimi alanlar,

- En az üç yıl faal lisanslı olarak yarışmalara katılan sporcular ve sporcu eğitim merkezlerine kayıtlı olanlar
Suç mağduru olan,

- Milli sporcu olan,

- Tutuklu veya hükümlü olarak ceza infaz kurumunda bulunan,

- Evde ve hastanede eğitim verilerek öğrenim gören,

- Sağlık kurulu raporu olan Yabancı Uyruklu olan, 2 kere sınıfta kalan, olduğu yer okula çok uzak olan kişiler.

Tamam iste bunlar var bir de 1 sene kalirsak gecebiliyoruz.

Tamam iste bunlar var bir de 1 sene kalirsak gecebiliyoruz.

Sınıf öğretmenin ile konuşmam gerekiyor burası internet olur olmadık cevaplar gelebilir sana en iyi cevabı her zaman öğretmenlerin verir en kısa zamanda öğretmenin ile irtibata geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…