Açık liseye geçilmeli mi?

Erenbeys61

Hectopat
Daha fazla  
12. sınıfım. Okulda günde 8 ders yani haftada 40 ders alıyorum. Bunların neredeyse tamamı boş geçiyor. Çünkü sınıfımız bayağı azaldı ve bazı derslerde hocaların anlatacağı konu yok. Yani sözel derste falan boş boş duruyoruz (fizik, mat, kimya, biyoloji hariç). Cumartesi günü dershaneye yazıldım. Her gün gideceğim dershaneye. Ekstra olarak her hafta 1 gün özel eğitime gidiyorum 3 ders alıyorum. Şimdi düşününce ben bu kadar dersi, vaktimi harcarsam çok yorulacağım. 7 ay böyle dayanmam zor.

Sanırım açık liseye geçmek için bu hafta son. O yüzden doğru karar vermek istiyorum.
Açığa geçmezsem hafta içi 7.30'dan 13.35' kadar okul, 16:35'den 19:50'ye kadar da dershane. Salı günü de özel eğitim de var. Bir de hafta sonu da dershaneye gitmiş olacağım. Sizce geçmeli miyim?

Eğer açık liseye geçince ders çalışırım diyorsan geç, neden olmasın? Açık lise hakkında soruların varsa konu açarak beni etiketleyebilirsin, bakarız sorularına.

Knk gec, bosver okulu 12. sinif ta düzgünce ders islenmiyor. Zamandan kazanirsin. 12 sinif oldugun icin (6/7 zorunlu, 2/3 secmeli) 10 dan fazla dersin olmaz. Aralikta girer mezun olursun. Kafan daha rahat yks ye calisirsin

Hocam açık net söyleyeyim. Şu anda mezunum eşit ağırlık 15k yaptım geçen sene. Keşke geçseydim. Sırf okulumun adı var diye geçmedim. Aşırı büyük bir zaman kaybı. Eğer diyorsan ki okul benim de vaktimi harcıyor, vaktimi verimli geçiremiyorum o zaman açığa geçilir. Yalnız çok önemli bir şey daha var. Okul insanı düzene sokuyor bir nevi. Yani açığa aldıktan sonra 10'da 11'de kalkayım 12'de kahvaltıya oturayım dur şuradan bir video izleyeyim başlarım dersen patlarsın. Eğer böyle yapacaksan dershaneye git. Ama benim iradem güçlüdür, adamakıllı çalışırım dersen bence dershaneye de gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…