Açık liseye geçilmeli mi?

1xSpace

Hectopat
Dostlar selam, 12. sınıfım ve açık liseye geçme hakkım bulunuyor. Dershaneye gittiğim içinde okul gereksiz gelmeye başladı. Geçmem mantıklı mı sizce?
Açık öğretimin yazılı sınav sistemi nasıl? OBP'yi düşürmeyelim boşu boşuna da.

Okulun çok kötü bir okul değilse bence açık liseye geçtiğine pişman olursun geçen yıl çoğu arkadaşım pişman oldu.

Okulun çok kötü bir okul değilse bence açık liseye geçtiğine pişman olursun geçen yıl çoğu arkadaşım pişman oldu.
Okulum kötü değil ama okul sonrası dershaneye gidince gün bitiyor. OBP'yi düşürmekten korkuyorum.

Aynı mantık çalırsırsan geçersin çalışmazsan geçsende bir şey değişmez.
Ben okulumu seviyorum ama okuldan sonra dershaneye gideceğim ve gün bitecek. Bundan biraz endişeliyim.

Düzenli şekilde ders çalışan ders çalışmayı seven biriysen geçilebilir. Ama benim gibi ders çalışmayı sevmeyen düzenli ders çalışmayan biriysen geçme. Ben geçtim doğru düzgün kitap açtığım yok.

Açıköğretim lisesinin yazılı sınavları nasıl oluyor, zor mu?
OBP puanımı düşürmekten korkuyorum sadece.

Açık öğretim lisesinin yazılı sınavları nasıl oluyor, zor mu?
OBP puanımı düşürmekten korkuyorum sadece.

Yani o konuda bir şey söyleyemeyeceğim bende sadece 1 sınava girdim. Daha iyi bilen birileri cevaplarsa daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…