S Sasques Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #11 68515 dedi: Hocam okul müdürleri yönetmeliğe daha hakimdir müsait bir zamanda sorup şansınızı deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
68515 dedi: Hocam okul müdürleri yönetmeliğe daha hakimdir müsait bir zamanda sorup şansınızı deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.
E emirowen Centipat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #12 Sasques dedi: Eyvallah hocam. Genişletmek için tıkla... @Sasques geçebildiniz mi hocam onaylandı mı? benim de lisansın var aynı şekilde.
Sasques dedi: Eyvallah hocam. Genişletmek için tıkla... @Sasques geçebildiniz mi hocam onaylandı mı? benim de lisansın var aynı şekilde.
S Sasques Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #13 emirowen dedi: @Sasques geçebildiniz mi hocam onaylandı mı? benim de lisansın var aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam henüz başvuru yapmadım,sene sonunda (Haziran) gibi yine başvurular acilcak ozaman gecicem.
emirowen dedi: @Sasques geçebildiniz mi hocam onaylandı mı? benim de lisansın var aynı şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam henüz başvuru yapmadım,sene sonunda (Haziran) gibi yine başvurular acilcak ozaman gecicem.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 1 Ekim 2023 #14 Sasques dedi: Hocam henüz başvuru yapmadım,sene sonunda (Haziran) gibi yine başvurular acilcak ozaman gecicem. Genişletmek için tıkla... Sene sonu olan kayıt döneminde 18 yaş altı kişiler başvuramıyor.
Sasques dedi: Hocam henüz başvuru yapmadım,sene sonunda (Haziran) gibi yine başvurular acilcak ozaman gecicem. Genişletmek için tıkla... Sene sonu olan kayıt döneminde 18 yaş altı kişiler başvuramıyor.
Ç Çakan Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #15 Sasques dedi: Hocam henüz başvuru yapmadım,sene sonunda (Haziran) gibi yine başvurular acilcak ozaman gecicem. Genişletmek için tıkla... Geçebildin mi hocam işe yaradı mı lisans ?
Sasques dedi: Hocam henüz başvuru yapmadım,sene sonunda (Haziran) gibi yine başvurular acilcak ozaman gecicem. Genişletmek için tıkla... Geçebildin mi hocam işe yaradı mı lisans ?
S Swindleerr Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #16 Sasques dedi: Hocam henüz başvuru yapmadım, sene sonunda (Haziran) gibi yine başvurular acılacak o zaman geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba benim de satranç lisansım var 2016'dan beri ama yeniletmedim lisansimi. Siz açığa alabildiniz mi?
Sasques dedi: Hocam henüz başvuru yapmadım, sene sonunda (Haziran) gibi yine başvurular acılacak o zaman geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba benim de satranç lisansım var 2016'dan beri ama yeniletmedim lisansimi. Siz açığa alabildiniz mi?
S Sasques Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #17 Swindleerr dedi: Hocam merhaba benim de satranç lisansım var 2016'dan beri ama yeniletmedim lisansimi. Siz açığa alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... yok reis malesef öyle kolay olmuyor bunlar
Swindleerr dedi: Hocam merhaba benim de satranç lisansım var 2016'dan beri ama yeniletmedim lisansimi. Siz açığa alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... yok reis malesef öyle kolay olmuyor bunlar
Tagamason Zeptopat Katılım 26 Mayıs 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #18 Sasques dedi: Hocam henüz başvuru yapmadım,sene sonunda (Haziran) gibi yine başvurular acilcak ozaman gecicem. Genişletmek için tıkla... Hocam nedir durum, geçebildinizmi?
Sasques dedi: Hocam henüz başvuru yapmadım,sene sonunda (Haziran) gibi yine başvurular acilcak ozaman gecicem. Genişletmek için tıkla... Hocam nedir durum, geçebildinizmi?