Açık liseye geçişler kaldırıldı

Uğrsocial

Hectopat
Daha fazla  
Ne olacak şimdi açık liseye geçemiyoruz binlerce öğrenci açık liseye geçip son sene dershanelere gidip hazırlanacaktı doğal olarak çünkü okulda eğitim denen şeyin e si yok. Milli Eğitim Bakanı denen herif ne yapmaya çalışıyor? Açık liseye geçişi kaldırıp laikliğe karşı tavırlarla kız okulları açalım diyor, hadi her şeyi mahvettiler ülkede bari eğitime müdahale etmeseler olmaz mıydı yani? Ne yapacağız?

Öncelikle sakin olun. Elimizde olmayan şeyler için ne Sosyal kullanıcıları olarak biz ne de öğrenci olarak siz ve hatta öğretmenleriniz olarak kimse işlem yapamaz. Maalesef sisteme ayak uydurmak zorundasınız, herkes kötü olduğunun farkında.

Halihazırda açık öğretim gören öğrencilere bir karar yayınlandı mı?

1 senedir açıktayım şu an 12.sınıftayım dershanenin açık lise sınıfına kaydolmuştum yeni gelen açık lise yasagından dolayı dershane sınıfı dolmadı mezunların oldugu sınıfa geçirildik 3 kişi. Şaka gibi.

Yeni bakanı ve düzeni zerre onaylamıyorum, okullarda eğitimin saçma bir düzende olmasına da karşıyım fakat bu yapılan radikal kararı doğru da buluyorum çünkü zaten eğitimin ticarete döküldüğü bir ülkede dershanelerin insanlar üzerinden açık liseye geçiyorlar diye çok yüksek meblağlarda kayıt ücretlerini dayatmalarını biraz da olsa engelleyeceğini düşünüyorum.

Yurt dışına kaçtın kaçtın, öbür türlü Türkiye'de (en azından şuan ki şartlarda) yaşamak biraz zor gözüküyor. Her geçen gün kötüleşen bir ülkede yaşıyoruz maalesef.

Yani yapacak bir şey yok. Binlerce öğrenci zor duruma düştü. Gene de bir bahane gösterip kayıt olmaya çalışacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…