Açık liseye geçişte sınav var mı?

Furkan.44

Centipat
Daha fazla  
1 sene sınıfta kaldım. Açık lise için müdür yardımcısından gerekli belgeleri aldım. Git kayıt yap dedi. İlk kayıtta herhangi bir sınav gerkiyor mu?

Halk Eğitime belgeleri verip direkt kayıp yapabilirsiniz. Sınav falan gerekmiyor. Açığa geçtiğinizde 3 ayda bir sınava giriyorsunuz ama.

1 sene sınıfta kaldım. Açık lise için müdür yardımcısından gerekli belgeleri aldım. Git kayıt yap dedi. İlk kayıtta herhangi bir sınav gerkiyor mu?

1 sene sınıfta kalınarak açık öğretime geçilmiyor 2 sene kalıp örgün eğitim hakkınızı kaybetmeniz lazım.

1 sene sınıfta kalınarak açık öğretime geçilmiyor 2 sene kalıp örgün eğitim hakkınızı kaybetmeniz lazım.

Ha bir de açık öğretim için 1. kayıt ve kayıt yenileme dönemi 22 Eylül'de bitti hakkınız olsa bile sonraki dönemi beklemeniz lazım.

Müdür yardımcısı belgeleri verdi git kaydını yap dedi.

27 Eylül son

Bildiğim kadarıyla özel bir durum yoksa 2 yıl sınıfta kalmadan geçemiyorsun açık liseye. Belki müdür yardımcısı fazla üstüne düşmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…