Erocol Decapat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Bu sene açığa geçeceğim. Okuldan daha kaydımı sildirmedim, sildireyim mi yoksa açığa geçerken otomatik siliniyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Bu sene açığa geçeceğim. Okuldan daha kaydımı sildirmedim, sildireyim mi yoksa açığa geçerken otomatik siliniyor mu?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Eylül 2023 #2 Sildirmeye gerek yok.
cunepp Megapat Katılım 25 Mart 2015 Mesajlar 254 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Tasdikname almak için okula git, ondan sonra bir daha okula gitmene gerek kalmaz diye biliyorum.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Eylül 2023 #4 cunepp dedi: Tasdikname almak için okula git, ondan sonra bir daha okula gitmene gerek kalmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok ben direkt geçtim.
cunepp dedi: Tasdikname almak için okula git, ondan sonra bir daha okula gitmene gerek kalmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok ben direkt geçtim.